İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Tanrım Orada Mısın? Benim, Margaret izle

-

Are You There God? It's Me, Margaret.

7.8/ 10
1 1

Tanrım Orada Mısın? Benim, Margaret filminin bilgileri Are You There God? It's Me, Margaret.

7.6
Tanrım Orada Mısın? Benim, Margaret 7.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Kelly Fremon Craig

Oyuncular

Abby Ryder Fortson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Benny Safdie, Elle Graham, Amari Alexis Price, Katherine Mallen Kupferer, Kate MacCluggage

1970 yılında, on bir yaşındaki Margaret Simon'a ebeveynleri Barbara ve Herb tarafından, babasının terfi alması nedeniyle ailenin New York City'den New Jersey bir banliyöye taşınacakları bildirilir. Margaret, arkadaşlarından ve sevgili büyükannesi Sylvia'dan ayrılmak konusunda üzgündür. Endişeleri, kaygıları ve umutları hakkında Tanrı ile iletişim kurmaya başlar. New Jersey'ye taşındığında, komşusu ve yakında sınıf arkadaşı olacak olan Nancy Wheeler tarafından hızla arkadaş edinir ve onunla birlikte Gretchen Potter ve Janie Loomis adlı diğer iki kızın bulunduğu arkadaş grubuna dahil olur.

Margaret'ın öğretmeni Mr. Benedict, sınıfa bir yıl boyunca sürecek bir araştırma ödevi verir. Margaret'ın dini bayramlardan hoşlanmadığını öğrenince, annesinin Hristiyan, babasının ise Yahudi olması nedeniyle ailesinin bu bayramları kutlamadığını ve Margaret'ın büyüdükçe kendi dini kimliğini seçme özgürlüğüne sahip olduğunu açıklar. Okuldaki ödevi vesilesiyle, Margaret annesine neden anne tarafının büyük ebeveynleriyle hiç tanışmadığını sorar. Barbara, kendi ebeveynleri Paul ve Mary'nin, Yahudi biriyle evlenmesi üzerine onu reddedip bağlarını kopardığını açıklar. Bir haftasonu ziyaretinde, Margaret Sylvia'ya onu tapınağa götürmesini rica eder ve Sylvia bunu memnuniyetle yapar. Bu arada, Barbara PTA'ya uyum sağlamaya çalışır ve birden fazla komiteye kaydolur, bu da onu resim yapma ve sanat öğretme hobisinden uzaklaştırır.

Filme Yorum Yaz