Biri beni durdursun! Maske

Mortal Kombat Legends: Snow Blind izle

-

Mortal Kombat Legends: Snow Blind

7.9/ 10
1 1

Mortal Kombat Legends: Snow Blind filminin bilgileri Mortal Kombat Legends: Snow Blind

7.9
Mortal Kombat Legends: Snow Blind 7.9 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriDram FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Ed Boon

Oyuncular

Manny Jacinto, David Wenham, Artt Butler, Yuri Lowenthal, Sumalee Montano, Patrick Seitz, Keith Silverstein, Courtenay Taylor, Imari Williams, Debra Wilson

Mortal Kombat Legends: Snow Blind, 2022 yapımı bir Amerikan doğrudan video yetişkin animasyon dövüş sanatları filmidir ve Mortal Kombat serisine dayanmaktadır. Film, Rick Morales tarafından yönetildi, Jeremy Adams tarafından yazıldı ve Warner Bros. Animation tarafından üretildi. Snow Blind, 11 Ekim 2022'de yayınlandı ve Mortal Kombat Legends serisinin üçüncü bölümüdür. Film, Mortal Kombat: Deadly Alliance, Mortal Kombat: Deception ve Mortal Kombat 11'in hikayesinden öğeler ödünç almaktadır ve Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021) filminin doğrudan devamıdır.

Hikaye Mortal Kombat'ta Shao Kahn'ın yenilgisinden on yıllar sonra, Earthrealm ölü hayaletler tarafından saldırıya uğramış ve izole şehirlerin çöle dönüştüğü bir çöle dönüşmüştür. Kara Ejderha klanı - Kira, Kobra, Ferra/Torr, Drahmin, Kabal, Erron Black, No Face, Dairou, Tremor ve Jarek ile yaşlanmış Shang Tsung - bu şehirleri ilhak etti ve liderleri Kano kendini kral ilan etti.

Bu arada, yaşlanmış Kuai Liang, Sub-Zero unvanını terk etti ve çiftçi bir yaşam sürüyor. Kabal, Kira ve Kobra ona saldırır ve yiyeceklerini çalar ve daha sonra cesur genç savaşçı Kenshi'nin evi olan dokunulmamış bir şehre girerler. O üçlüyü döver, ama hayatlarını bağışlar ve kaçarlar, ama daha sonra klan arkadaşı Tremor ve Shang Tsung ile geri dönerler. Kenshi kendini tam adıyla tanıttığında, soyadı Takahashi, Shang Tsung'un dikkatini çeker ve Kenshi Tremor tarafından yenildikten sonra müdahale eder ve onun idamını engeller.

"Şarkı" takma adı altında, Kenshi'ye Kara Ejderha'yı yenmek için kullanılabilecek güçlü bir kılıç olan "Sento" adlı güçlü bir kılıçtan bahseder. Kenshi'nin ölüler kuyusunun bulunduğu bir çölde olduğu yere çekildiği bir çölde bulunan bir çölde bulunan bir çölde bulunan bir çölde, enerji kuyusundan gelen enerji Kenshi'yi körlüğe uğratırken, Shang Tsung bunu emer ve genç bir forma canlanır, ardından Kenshi'yi kuyuya atar ve onun ölümüne terk eder. Bununla birlikte, Kenshi kılıç Sento'nun onunla telepatik olarak konuştuğunu duyar; silahı alır ve kendini kuyudan kurtarır.

Shang Tsung daha sonra Kano'ya saldırır, onun Kara Ejderha adamlarının birkaçını öldürmeden önce, Kano'nun sibernetik olması nedeniyle ruhunu tüketemediği için, Kano tarafından öldürülür.

Kuai Liang, Kenshi'nin çölde dolaştığını bulur ve onu içeri alır, sonra Kenshi'yi diğer duyularını geliştirerek eğitir. O, revenant'ların dalgasıyla yüzleştiğini ve çatışmayı sona erdirmeye çaresiz bir şekilde bir buz fırtınası içinde klan üyeleri ve siviller dahil herkesi öldürdüğünü ortaya koyar. Ancak, bu kurbanlar arasında klan üyeleri ve siviller de vardı, bu da ona güçlerini bir daha kullanmamak için bir yemin etmesine neden oldu.

Kano başka bir şehri ele geçirdiğinde, Kenshi halka yardım etmeleri gerektiğini savunur, ancak Kuai Liang reddeder ve bir kavga sonucunda sonuçlanır. Kuai Liang üstün gelir ve Kenshi'ye normal bir yaşama geri dönme şansı verir, ancak Kenshi daha fazla Kara Ejderha üyesini öldürdükten sonra yakalandıktan sonra kenti girmeyi seçer.

Kuai Liang, Scorpion'u çağırmak için çiftliğini yakar ve geçmiş kimliği olan Sub-Zero'yu yeniden alır. Güçlerini kullanırsa onu alacağına dair Scorpion'a söz verdiğinden, ikisi Kenshi'yi kurtarmak için şehre gelir. Diğer Kara Ejderha üyelerini öldürdükten sonra kalan üyeleri öldürürler, Kano'yu dekapite ederler, ancak Kano hayatta kalır ve Kronika'nın Kum Saati'ni içeren bir odaya koşar, bu odayı kullanarak alternatif bir zaman çizelgesi yarattı, bu zamanda revenant enfeksiyonunu serbest bırakmak için ve inanılmaz gücünü elde etmek için. Ondan sonra onu varlığının dışına silebilmek için Kum Saati'ni kullanmadan önce Sub-Zero tarafından öldürülür ve oda girişi dışarıdan gelenleri kapatmak için kendiliğinden patlar. Scorpion'a güçlerini tekrar kullanmamayı vadettiği için Sub-Zero Netherrealm'a gider ve Kenshi Lin Kuei'nin halefi ve Earthrealm'ın yeni koruyucusu olur

Filme Yorum Yaz