'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Katil Kitap Kulübü izle

-

El club de los lectores criminales

5.7/ 10
1 1

Katil Kitap Kulübü filminin bilgileri El club de los lectores criminales

5.7
Katil Kitap Kulübü 5.7 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriNetflix FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Luis de la Madrid

Oyuncular

Veki Velilla, Álvaro Mel, Carlos Alcaide, Hamza Zaidi, Priscilla Delgado, Iván Pellicer, María Cerezuela, Daniel Grao, Carmela Lloret, Ane Rot

"Katil Kitap Kulübü" adlı film, 2023 yılında Netflix tarafından yapılan bir İspanyol slasher filmidir. Carlos García Miranda'nın "El Club de los Lectores Criminales" adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Carlos Alonso-Ojea tarafından yönetilmiş ve Carlos García Miranda tarafından yazılmıştır. Başrollerinde Veki Velilla, Álvaro Mel, Priscilla Delgado, Iván Pellicer, Ane Rot, Carlos Alcaide, Hamza Zaidi ve María Cerezuela gibi genç oyuncular bulunurken, Daniel Grao da filmde yer almıştır.

Film, bir grup genç öğrencinin başlarından geçen bir kostüm şakasının trajik bir kaza ile sonuçlanmasının ardından yaşadıkları olayları konu alır. Bu kaza sonrasında grup, olayın üzerini örtmek ve bir sır olarak saklamak için bir anlaşma yaparlar. Ancak bu sırrın peşindeki anonim bir yazar, gençleri tehdit etmeye başlar. Yazar, gençlerin sırrını ifşa etmeyi amaçlar ve onları korkunç bir korku romanının ana karakterleri olarak kullanır. Her bölümde biri ölecektir. Gençler, birbirlerine güvenemez hale gelirler ve üniversite kampüsünde hayatta kalma mücadelesi verirler. Herhangi biri bir sonraki kurban veya katil olabilir.

"Katil Kitap Kulübü," gençler arasındaki sırlar, güven eksikliği ve hayatta kalma mücadelesi temalarını işleyen bir gerilim filmidir. Film, izleyicilere kimin sonraki kurban veya katil olabileceği sorusu etrafında gerilim dolu bir hikaye sunar. Sosyal medyanın gücü, gençlik ilişkileri ve suçun sonuçları gibi modern konuları ele alırken, slasher türünün unsurlarını kullanır.

Filme Yorum Yaz