Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Born to Fly izle

-

Chang kong zhi wang

5.6/ 10
1 1

Born to Fly filminin bilgileri Chang kong zhi wang

6.0
Born to Fly 6.0 2023 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

China

KategoriAksiyon FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Xiaoshi Liu

Oyuncular

Yibo Wang, Jun Hu, Yosh Yu, Dongyu Zhou, Yu Bu, Yujia Zhai, Zichen Wang, Xin Lu

Born to Fly filminde hikaye , Çin hava sahasına giren iki Amerikan F-35 Lightning II savaş uçağının yol açtığı olaylarla başlar. Bu F-35'ler, süpersonik hızlarda uçarak, bir petrol rafinerisine zarar veren ve yerel balıkçı teknelerini etkileyen sonic patlamalar yaratır. Çinli pilot Lei Yu, Chengdu J-10'uyla F-35'leri durdurmaya çalışır. Lei Yu, 5. nesil savaşçılara karşı yarışmak için uçağının sınırlarını zorlar ve işgalci uçaklar sonunda hava sahasını terk eder. Ancak Lei Yu'nun uçağı motor sorunları yaşar ve acil bir iniş yapmak zorunda kalır.

Bir toplantıda, Lei Yu'nun üstleri, jetini bu kadar zorlamasını eleştirirler, ancak Lei Yu, üstün bir düşmana karşı savaşmanın tek yolunun bu olduğunu savunur. Daha yüksek rütbeliler, temel sorunu tartışırlar: yabancı 5. nesil savaşçılar, kendi 4. nesil savaşçılarına göre büyük bir avantaja sahiptir. Gizlice Çinliler, yabancı 5. nesil tehditlere karşı koymak için 5. nesil Chengdu J-20'yi geliştirmişlerdir. Komutan Zhang Ting, Lei Yu'yu yeni gizli savaşçı programına katılmaya davet eder ve o da kabul eder.

Born to Fly Eğitim tesisi, Lei Yu ve ekibinin fiziksel ve zihinsel sınırlarını zorlayarak yoğun bir eğitime tabi tutulur. J-20, prototip WS-13 Taishan motoru tamamlanmadan hala geliştiriliyor. Motorun yeteneklerini test etmek için alternatif jetler kullanmışlardır. Ting ile birlikte yapılan bir uçuş testi sırasında, Lei Yu ve Ting, itme kaybederler ve dönme dalışına geçerler. Lei Yu, durumun tehlikeli olduğuna inanır ve fırlatırken, Ting uçağın kontrolünü yeniden ele geçirmeyi başarır ve uçağı indirir. Bu olay Lei Yu'nun uçuş iznini kaybetmesine neden olur ve eğitim tesisisni terk etmesi beklenir. Lei Yu, izninin geri verilmesi için uçuş hatalarını inceler ve anti-stal şamandırasını önerir. Ting, Lei Yu'yu son uçuşunda yanında uçması için ikna ederken, uçağın iki motoru birden arıza yapar. Ting ve Lei Yu birlikte fırlatmayı kabul ederler, ancak Ting uçakta kalır ve şehirdeki sivil can kayıplarını önlemek için jeti sürer ve ölür. Ting daha sonra askeri bir cenazeyle defnedilirken, Lei Yu prototipi tamamlamak için ekibiyle kalmayı seçer.

Lei Yu ve başpilot Deng Fang, Ting'in ölümünden sonra en yeni motoru test ederler. Uçağın bir dönüşten çıkma yeteneğini test ederken, bir kuş sürüsü kokpite çarpıp her iki mürettebat üyesini bayıltır. Lei Yu, kurtarır ve kontrolü yeniden ele almaya çalışır. Savaşçının anti-stal şamandırası takılmıştır ve bunu dışarı atmak için motoru zorlar ve gözlerindeki kan onu kör eder. Tekrar kontrolü ele almaya çalışırken, paraşütü patlatarak uçağı dönüşten çıkarmayı başarır ve yeni iyileştirmelerin çalıştığını kanıtlar; bu, prototipin tamamlanmasını işaret eder ve seri üretime geçilir.

Daha sonra Amerikan gizli savaşçılar ve dronları tekrar Çin hava sahasına sızarlar. Lei Yu ve Deng Fang, tamamlanmış J-20'leriyle kalkarlar ve dronları vururlar. Ardından F-35'leri ele alırlar. Amerikan savaşçılarını vurmak uluslararası bir olaya yol açacağından, Lei Yu pilotları uyarır ve F-35'ler hava sahasından çekilirler. Aracı bir mid-credits sahnesinde, Lei Yu ve ekibi, bir futbol sahasının üzerine renkli dumanlar yayarak Komutan Ting'in oğluna saygılarını gösterirler.

Filme Yorum Yaz