Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Elevator Game izle

-

Elevator Game

5.2/ 10
1 1

Elevator Game filminin bilgileri Elevator Game

5.2
Elevator Game 5.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Ed Elbert

Oyuncular

Megan Best, Adam Hurtig, Gino Anania, Madison MacIsaac, Nazariy Demkowicz, Bradley Sawatzky, Liam Stewart-Kanigan, Verity Marks, Alec Carlos

Elevator Game Shudder'da izleyicilere sunulan, ölü gençlerin filmini yaparken gelecekteki kurbanlarını sadece ezmek istemeyen nadir bir film olarak öne çıkıyor. Rebekah McKendry ve yazar Travis Seppala tarafından yönetilen bu Shudder yapımındaki kaderi ölmüş gençler, bir ofis binasında bir canavarı izlemek ve beğenmek için uyananlar, alaycılıkla ele alınmıyorlar. Bu genç YouTuber'ları ve vlog yapma şekillerini eleştirmiyorlar - bu, onların kaçınılmaz ölümleri hakkında endişelenmenizi isteyen yeterince taze bir açı, ancak filmin sayısal korkusu sizi başka türlü hissettirebilir.

Rebekah McKendry daha önce "Glorious" ile dar mekanlarda çalıştı, bu filmde Ryan Kwanten'in J.K. Simmons tarafından seslendirilen bir boyutlar arası gloryhole'un yanındaki bir banyoda olduğu "Glorious" gibi daha sağlam ve güvenilir bir zanaat sunuyor. Ancak, zaten zayıf bir öneme sahip olan senaryosunu uzun metrajlı hale getirmekte zorlanan başka bir senaryo için yeterli değil.

Elevator Game de olan eksiklik ne yazık ki zaten başlığın içindedir. Ana gösterinin, yani oyunun, kaba bir olaylar dizisi olduğunda büyük bir sorundur - hatta karakterler, bir kattan diğerine, sonra aşağıya ve sonra başka bir kata çıkmak gibi bir şaka olduğunu söylerler. Açılış sahnesi, bu tanımlayıcı hareketsizlik için altı dakika boyunca sadece bir karakterin bir kattan diğerine gitmesini izlediğimiz için bu sorunla karşı karşıya kalır, çok az gerilim zaten zayıf bir peekaboo'dan önce ortaya çıkar.

Ardından "Nightmare on Dare Street" adlı bir kanalın arkasındaki genç yeteneklerle tanışıyoruz, bu kanalın hiper sunucusu (Alec Carlos) ve ortak sunucusu (Verity Marks), bir sinematograf, bir yönetmen ve daha fazlası bulunuyor. Ve bu tür girişimlerin çoğu gibi, sponsorları vardır ve paracıklar genç film yapımcılarından daha iyi yerleşimli bir başka video üretmelerini ister. Grubun yeni üyesi Ryan (Gino Anania), "asansör oyunu" olarak bilinen çevrimiçi fenomeni ele almalarını önerir, ki bu da bir kadının son zamanlarda kaybolmasının arkasında olduğu söyleniyor (onu açılışta tanımıştık). Ve kısa süre sonra grup, kadının kaybolduğu aynı asansörde film çekiyor. Bu gençler kesinlikle doğaüstü bir güç serbest bırakıyorlar, ancak "Elevator Game" bunu düz ve sıkıcı bir şekilde ele alıyor ve bu canavarın serbest bırakmanın sıkıcı sonuçlarıyla başa çıkıyor.

Filme Yorum Yaz