“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Cellat izle

-

Death Warrant

5.7/ 10
1 1

Cellat filminin bilgileri Death Warrant

5.7
Cellat 5.7 Türkçe Altyazı 1990 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Deran Sarafian

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Robert Guillaume, Cynthia Gibb, George Dickerson, Art LaFleur, Patrick Kilpatrick, Joshua John Miller, Hank Stone

"Death Warrant" 1990 yapımı bir aksiyon gerilim filmidir. Filmin yönetmenliğini Deran Sarafian üstlenmiştir ve başrollerinde Jean-Claude Van Damme ve Robert Guillaume yer almaktadır.

Konu:

Film, Kanadalı polis memuru Louis Burke'ün (Jean-Claude Van Damme) hikayesini anlatıyor. Burke, bir seri katilin peşine düştüğünde suçluyu yakalar ve öldürür. Ancak, bu durum ona büyük bela getirir ve sonuç olarak bir suç mahallini karıştırmakla suçlanır.

Bunun üzerine Burke, Kaliforniya Eyalet Cezaevi'nde gizli bir görevde bulunması için seçilir. Bu görevde Burke'nin amacı, son altı ayda on bir mahkumun neden öldüğünü bulmaktır. Her biri ölüm hücresinde bulunan bu mahkumlar, Burke'nin ortaya çıkardığı bir dizi illegal organ ticareti için öldürülmüştür.

Hikaye, Burke'nin cezaevi sistemini çözme ve bu korkunç suçları kimin işlediğini bulma çabalarını anlatır. Bu sırada, Burke hem hayatta kalmaya çalışırken hem de bu karanlık konuyu çözümlemeye çalışırken kendisini birçok tehlikeli durumda bulur.

Film, Van Damme'ın dövüş sahneleri ve fiziksel yeteneklerini sergileme fırsatı veren bir dizi aksiyon sahnesi içerir. Ayrıca, hikayenin karmaşık ve karanlık tonu, "Death Warrant"ı tipik bir dövüş filminden ayıran bir özelliktir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz