"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Onur Savaşı izle

-

Jagten

8.1/ 10
1 1

Onur Savaşı filminin bilgileri Jagten

8.1
Onur Savaşı 8.1 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Manon Rasmussen

Oyuncular

Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Lasse Fogelstrøm, Susse Wold, Anne Louise Hassing, Lars Ranthe, Alexandra Rapaport, Sebastian Bull Sarning, Steen Ordell Guldbrandsen

Onur Savaşı "The Hunt," 2012 yapımı bir Danimarka filmidir ve Danca adıyla "Jagten" olarak da bilinir. Film, yönetmen Thomas Vinterberg tarafından yönetilmiş ve Mads Mikkelsen tarafından canlandırılan Lucas karakteri etrafında döner. İşte "The Hunt"ın geniş özeti:

Film, küçük bir Danimarka kasabasında yaşayan Lucas (Mads Mikkelsen) adlı bir öğretmenin hikayesini anlatır. Lucas, kasabanın yerel bir anaokulunda öğretmendir ve sevilen bir figürdür. Çocuklara karşı şefkatli ve saygılıdır ve kasaba halkı tarafından saygı duyulan bir kişidir.

Ancak Lucas'ın hayatı, küçük bir yalanın ardından altüst olur. Bir çocuk, okuldaki birçok çocuğun sahanda yumurta yerine Lucas'ın cinsel tacizine uğradığını iddia eder. Bu şok edici iddia, kasaba halkı arasında hızla yayılır ve Lucas, toplumun hedefi haline gelir.

Lucas, bu iddiaları reddeder ve masum olduğunu savunur, ancak kasaba halkı ona inanmaz. Toplumun içindeki güvensizlik, kısa sürede öfkeye ve histeriye dönüşür. Lucas, bu suçlamalarla yüzleşirken işini, arkadaşlarını ve hatta ailesini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.

Film, Lucas'ın adaleti arayışını ve suçsuzluğunu kanıtlama çabalarını konu alır. Aynı zamanda masumiyeti konusunda şüpheci olan kasaba halkının tepkisini ve psikolojik gerilimi gösterir. Lucas, toplumun gözünde bir av haline gelirken, izleyiciler de bu haksız suçlamaların sonuçlarına tanıklık ederler.

Onur Savaşı "The Hunt,"suçlama, masumiyet ve toplumun gücü gibi karmaşık temaları işler. Mads Mikkelsen'ın performansı övgü almış ve film dünya çapında dikkat çekmiştir. Aynı zamanda insanların masum bir kişi hakkında hızla nasıl yargılayabileceği ve histerinin ne kadar tehlikeli olabileceği üzerine düşündürücü bir yapım olarak kabul edilir.

Filme Yorum Yaz