“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Suikastçı izle

-

War

6.3/ 10
1 1

Suikastçı filminin bilgileri War

6.3
Suikastçı 6.3 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Brian Tyler

Oyuncular

Jet Li, Jason Statham, John Lone, Devon Aoki, Luis Guzmán, Saul Rubinek, Ryo Ishibashi, Sung Kang, Andrea Roth, Kenneth Choi

Bir federal ajan olan Jack Crawford, yakın çalışma arkadaşının acımasız bir suikastçi tarafından öldürülmesinin ardından derin bir intikam ateşiyle yanmaktadır. Suikastçinin peşine düşen Jack, bu gizemli ve tehlikeli figürün izini sürerken karmaşık yeraltı dünyasına dalış yapar. Ancak suikastçi Rogue, her seferinde ustalıkla sırra kadem basar ve uzun bir süre için gözlerden kaybolur.

Yıllar sonra, Asya'nın karanlık suç örgütleri arasında patlak verecek olan büyük bir güç mücadelesinin eşiğinde Rogue aniden yeniden belirir. Jack için Rogue'un izini bulduğu bu an, intikamını almaya yönelik obsesyonunu tatmin etme şansıdır. Bu, bir adamın adaleti kendi ellerine alması ve sınır tanımayan intikam arayışını anlatan bir aksiyon ve gerilim filmidir. Filmin odağında, dövüş sanatlarında yetenekli bir oyuncu ve aksiyon sahnelerinde kendini kanıtlamış başka bir oyuncu bulunmaktadır.

Filme Yorum Yaz