İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Bas Gaza Bas izle

-

Manta Manta - Zwoter Teil

4.4/ 10
1 1

Bas Gaza Bas filminin bilgileri Manta Manta - Zwoter Teil

4.4
Bas Gaza Bas 4.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

127 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Til Schweiger

Oyuncular

Til Schweiger, Tina Ruland, Tim Oliver Schultz, Michael Kessler, Moritz Bleibtreu, Wotan Wilke Möhring, Emma Schweiger, Zachi Noy, Axel Stein, Luna Schweiger

30 yıl sonra, Manta hayranları Bertie, Uschi ve Klausi geri döner. Bertie ve Uschi artık boşanmıştır ve oğulları Daniel, babasının izinden giderek bir yarış pilotu olmak istemektedir. Ancak Bertie, yarış pilotluğunu bırakmış ve bir araba tamircisi ve go-kart pisti işletmeye başlamıştır. Ancak, mali sorunlarla boğuşmaktadır ve bankaya olan borcu nedeniyle mülkünü kaybetme riskiyle karşı karşıyadır.

Bir yarışın yüksek ödül parasıyla ilgili bilgi aldığında, Bertie mali sıkıntılarını çözmek için yarışa katılmaya karar verir. Artık yapması gereken, eski Opel'ini çalıştırıp yarışa hazırlanmaktır.

Film, ilk filmin izlerini taşıyan Almanya'nın otomobil kültürünü ve gençlik kültürünü yansıtan bir komedi olarak öne çıkıyor. Bertie'nin ve diğer karakterlerin yaşlandıkları ve yeni hayat mücadeleleriyle karşı karşıya kaldıkları bu devam filmi, nostaljik bir hava sunarak izleyicileri ilk filme geri götürmeyi amaçlıyor.

Filme Yorum Yaz