"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Kahramanlar Okulu izle

-

Sky High

6.2/ 10
1 1

Kahramanlar Okulu filminin bilgileri Sky High

6.2
Kahramanlar Okulu 6.2 Dublaj & Altyazı 2005 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Shelly Johnson

Oyuncular

Michael Angarano, Mary Elizabeth Winstead, Kurt Russell, Kelly Preston, Danielle Panabaker, Bruce Campbell, Lynda Carter, Kevin Heffernan, Dee Jay Daniels, Kelly Vitz

Süper kahramanların sıradan olduğu bir dünyada geçen Sky High, ünlü kahramanlar The Commander ve Jetstream'in "güçsüz" olarak bilinen oğulları Mike'ın hikayesini anlatıyor. Mike, lise çağına geldiğinde, süper kahramanların okulu olarak bilinen Sky High'a gitmeye karar verir. Ancak, Mike'ın süper güçleri yoktur ve daha da kötüsü, sınıf arkadaşları arasında yardımcı karakterlerin olduğu bir sınıfa düşer.

Başlangıçta zorluklarla karşılaşan Mike, kısa sürede kendine güvenmeye başlar ve kendi yeteneklerini keşfeder. Hem ailesini gururlandırmak hem de okulundaki tehlikelerle başa çıkmak için çaba sarf eder. Kahramanlık yolculuğu zaman alsa da, sonunda herkes Mike'ın potansiyelini ve kahramanlık ruhunu takdir eder.

 

Sitemizin siz değerli üyeleri .. sizlere iyi seyirler dileriz.. yorum yapmayı lütfen unutmayın.. sitenin gelişiminde başrolü oynayan sizlersiniz.. 

Filme Yorum Yaz