"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

İki Hınzır Adam izle

-

Grumpy Old Men

6.6/ 10
1 1

İki Hınzır Adam filminin bilgileri Grumpy Old Men

6.6
İki Hınzır Adam 6.6 Türkçe Dublaj 1993 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Alan Silvestri

Oyuncular

Jack Lemmon, Walter Matthau, Ann-Margret, Burgess Meredith, Daryl Hannah, Kevin Pollak, Ossie Davis, Buck Henry, Christopher McDonald, John Carroll Lynch

Ariel, her iki adamın da ilgisini çeker ve aralarındaki rekabet, onun kalbini kazanma mücadelesine dönüşür. İki dost arasındaki komik çekişmeler, Ariel'e olan ilgisi nedeniyle daha da kızışır. Ancak bu rekabetin arkasında, John ve Max'in geçmişlerine dair derin bir hikaye yatar. Gençliklerinde de birbirlerine rakip olmuşlar, hayatın birçok dönüm noktasında karşı karşıya gelmişlerdir. Ariel'in gelişi, eski anıları ve yarım kalan hesaplaşmaları yeniden gün yüzüne çıkarır.

Ariel, kasabada yeni bir hayat kurmaya kararlıdır ve bu iki eski dostun ilgisinden hem şaşkındır hem de memnundur. Ancak onun da geçmişiyle ilgili sırları vardır ve bu sırlar, hikayeye yeni bir boyut katar. Bu üçlü arasında komik, duygusal ve bazen trajik anlar yaşanır.

John ve Max'in kavgalarının arkasında, derin bir dostluk ve bir o kadar derin bir rekabet yatar. Bu iki huysuz adamın hayatındaki kadınlar, aşklar, hüsranlar ve kazanımlar üzerinden, insan ilişkilerinin karmaşıklığı ve yaşlandıkça biriktirilen anıların gücü ele alınır. Ariel'in kasabaya gelmesiyle, iki adam da hayatlarını gözden geçirir ve aralarındaki bağın aslında ne kadar derin olduğunu fark ederler.

Filmin sonunda, John ve Max'in aralarındaki rekabetin aslında onları birbirine bağlayan en güçlü şey olduğunu anlamalarıyla, dostluklarının gerçek değerini keşfetmeleri anlatılır. Bu sıcak, eğlenceli ve duygusal film, yaşlanmanın getirdiği zorluklara, insan ilişkilerine ve gerçek dostluğun anlamına dair dokunaklı bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz