“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Mamma Mia! izle

-

Mamma Mia!

7.0/ 10
1 1

Mamma Mia! filminin bilgileri Mamma Mia!

7.0
Mamma Mia! 7.0 Dublaj & Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Tom Hanks

Oyuncular

Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Christine Baranski, Niall Buggy, Chris Jarvis

İlk olarak 1999'da sahneye konan "Mamma Mia!", Abba'nın ünlü şarkılarından esinlenerek oluşturulmuş bir müzikaldır. Daha sonra aynı adla bir film uyarlaması da yapılmıştır. İşte bu öykü şu şekilde ilerler:

Sophie Sheridan, evlenmeye karar vermiş genç bir kızdır. Ancak annesi Donna'nın geçmişi hakkında hiçbir şey bilmediğinden, babasının kim olduğunu öğrenme arzusu içindedir. Düğünden bir gün önce, Donna'nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç farklı erkeği getirir.

Sophie'nin annesi Donna, gençliğinde üç farklı erkekle ilişki yaşamıştır ve bu erkeklerden biri Sophie'nin babası olabilir. Sophie, babasını öğrenmek için gizlice annesinin eski günlüklerini incelemiştir ve üç potansiyel baba adayını bulmuştur. Bu adayları düğüne davet ederek, gerçek babasını bulmaya çalışır.

Film ve müzikal, Abba'nın eğlenceli ve hareketli şarkılarıyla dolu bir hikayeyi anlatırken, aynı zamanda anne-kız ilişkilerini, aşkı ve geçmişle yüzleşmeyi konu alır. Renkli müzikleri ve enerjik sahneleriyle "Mamma Mia!" izleyicilere keyifli bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz