Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kan Sporu izle

-

Bloodsport

7.0/ 10
1 1

Kan Sporu filminin bilgileri Bloodsport

7.0
Kan Sporu 7.0 Türkçe Dublaj 1988 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Sheldon Lettich

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Bolo Yeung, Donald Gibb, Leah Ayres, Norman Burton, Forest Whitaker, Roy Chiao, Philip Chan, Kenneth Siao Wai-Keung, Paulo Tocha

Kan Sporu 1988 yılında çekilmiş ve Jean-Claude Van Damme'in başrolünde oynadığı bir dövüş sporu filmidir. Film, Van Damme'in baş karakteri Frank Dux olarak rol aldığı ve gerçek bir hikayeden ilham aldığı iddia edilen bir dövüş turnuvası olan "Kumite"ye katılma amacıyla Hong Kong'a gitmesini konu edinir. İşte "Bloodsport" filminin özeti:

Film, Amerikalı dövüş sanatları ustası Frank Dux'un gerçek hikayesine dayanmaktadır. Frank, eğitmeni Senzo Tanaka'nın ölüm dileğini yerine getirmek amacıyla Hong Kong'a gider. Burada, geleneksel bir dövüş turnuvası olan Kumite'ye katılmak için gizlice kaydolur. Kumite, dünyanın dört bir yanından dövüşçülerin katıldığı tehlikeli bir yarışmadır.

Frank, Kumite'ye katılarak dövüş yeteneklerini sergiler ve birçok rakip dövüşçü ile karşılaşır. Aynı zamanda, kendisini takip eden CIA ajanı ile başı derde girer. Frank, Kumite'yi kazanmak ve öğretmeninin son dileğini yerine getirmek için mücadele ederken, aynı zamanda rakipleriyle ve tehlikeli düşmanlarıyla da başa çıkmak zorundadır.

Kan Sporu "Bloodsport," dövüş sahneleri ve Van Damme'in performansıyla tanınan bir dövüş sporu filmi olarak bilinir. Aksiyon ve dövüş sahneleriyle dolu bir yapım olan bu film, Jean-Claude Van Damme'in kariyerinin önemli bir dönüm noktasını temsil eder.

Filme Yorum Yaz