İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Fare Avcısı izle

-

The Rat Catcher

7.0/ 10
1 1

Fare Avcısı filminin bilgileri The Rat Catcher

6.7
Fare Avcısı 6.7 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

17 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Wes Anderson

Oyuncular

Richard Ayoade, Ralph Fiennes, Rupert Friend, Eliel Ford, Benoît Herlin, Till Sennhenn

Fare Avcısı bir gün Claud ile birlikte benzin istasyonunda iken, fare avcısının yaklaştığını ve Sağlık Memuru tarafından sıçan sorununu çözmek üzere gönderildiğini açıklar. Fareleri nasıl kandırabileceğiniz ve onları öldürmek için hangi yaklaşımları kullanmanız gerektiği konusunda uzun uzun konuşmaya başlar. Claud, öldürmesi gereken sıçanların karşısındaki samanlığın içinde yaşadığını söyler. Fare avcısı, büyük bir fareye benzediğinden, kurnaz bir plan yapar: sıçanlara güven kazanmak için birkaç gün boyunca samanın etrafına yulaf bırakacak ve ardından onları öldürecek zehirli yulafı yayacak.

Ölü sıçanları almaya geri döndüğünde, zehiri tüketmediklerini keşfeder. Onların başka bir yiyecek kaynağı olması gerektiğini iddia eder (burada "Rummins" ile tüyler ürpertici bir bağlantı var) ve yulafı yemeye doymuşlar. Başarısızlığından hayal kırıklığına uğrayan fare avcısı, adamlarla barış yapmaya çalışırken onlara bazı sıçan numaraları gösterir. Cebinden bir sıçan çıkarır ("Her zaman birkaç sıçanım yanımda olur.") ve onu gömleğinin yakasından aşağı bırakır. Sonra başka bir cebinden çıkardığı bir fretle birlikte bırakır.

Gömlekte çılgın bir kovalamaca ve dövüş başlar ve sonunda fare avcısı ölü sıçanı ve kanlı freti çıkarır. Bu performanstan sonra, daha da etkileyici bir şey yapabileceğini iddia eder: ellerini, kollarını, bacaklarını veya ayaklarını kullanmadan bir sıçanı kendisi öldürebilir. Claud'dan bir şilin bahse girmesini ister. Başka bir canlı sıçan daha çıkarır ve onu bir araba antenine bağlarlar. Fare avcısı sıçanı gözlüyor gibi davranmaya başlar, git gide daha da yaklaşır ve nihayet ağzı açık ve sarı dişleri ısırarak yılan gibi saldırır. Anlatıcı gözlerini kapatır ve tekrar açtığında fare avcısının parasını aldığını ve kan tükürdüğünü görür. "Penny sopa ve likör yapışkanları, hepsi sıçan kanından yapılır," der. İzleyicilerinin artık ilgilenmediğini fark ettiğinde, özellikle bir sıçan gibi yürüyerek, "sürüş yolunun çakıl üzerinde bile neredeyse hiç ses çıkarmadan" uzaklaşır.

Filme Yorum Yaz