“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Ölümcül Davet izle

-

Invitación a un Asesinato

5.9/ 10
1 1

Ölümcül Davet filminin bilgileri Invitación a un Asesinato

5.3
Ölümcül Davet 5.3 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKomedi FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

J.M Cravioto

Oyuncular

Stephanie Cayo, Maribel Verdú, Manolo Cardona, José María de Tavira, Aarón Díaz, Regina Blandón, Frank Maldonado, Paula Espinosa

Ölümcül Davet "Invitación a un asesinato" adlı film, 2023 yapımı bir Meksika komedi, gizem ve gerilim türündedir. Film, Carmen Posadas'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve José Manuel Cravioto tarafından yönetilmiştir. Başrolde Olivia Uriarte'yi canlandıran bir kadın karakter bulunmaktadır.

Hikaye, beşinci kocasından yeni boşanmış ve maddi olarak iflas etmiş olan Olivia Uriarte etrafında dönmektedir. İlerleyen yaşına rağmen yaşamının sonunun gelmesini istemeyen Olivia, kendi ölümünü... veya daha doğrusu cinayetini düzenlemek için ayrıntılı bir plan yapar.

Olivia'nın bu sıradışı planı etrafında gelişen olaylar, film boyunca komedi, gizem ve gerilim dolu bir atmosfer sunar. Olivia'nın kendini öldürtme çabaları ve bu çabaların sonuçlarıyla ilgili karmaşık bir hikaye anlatılır. Film, suç unsurları içerirken, aynı zamanda gülmece öğeleriyle de doludur.

Ölümcül Davet "Invitación a un asesinato" karmaşık ve ilginç bir konsepti ele alan eğlenceli bir yapıma benziyor. Olivia'nın planının nasıl geliştiğini ve sonuçlandığını izlemek, izleyicilere eğlenceli ve sürpriz dolu bir deneyim sunabilir.

Filme Yorum Yaz