"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Lanetliler Kasabası izle

-

Village of the Damned

6.0/ 10
1 1

Lanetliler Kasabası filminin bilgileri Village of the Damned

5.6
Lanetliler Kasabası 5.6 Dublaj & Altyazı 1995 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

John Carpenter

Oyuncular

Christopher Reeve, Kirstie Alley, Linda Kozlowski, Michael Paré, Meredith Salenger, Mark Hamill, Pippa Pearthree, Peter Jason

Film, John Wyndham'ın "The Midwich Cuckoos" adlı romanından uyarlanmıştır. Hikaye, küçük bir kasabada yaşayan insanların karşılaştığı gizemli ve ürkütücü olayları anlatır. İşte daha geniş bir özet:

Küçük Midwich kasabası sakin bir günün ardından aniden bir kubbe benzeri bir enerji alanı ile çevrilir ve bu alanın içinde bulunan herkes bilincini kaybeder. Alanın etkisi altındaki insanlar birkaç saat sonra kendiliğinden uyanır, hiçbir şey hatırlamazlar ve normal gibi davranırlar.

Ancak kısa bir süre sonra bu olayın tuhaflığı ortaya çıkar. Kasabada yaşayan on kadın, aynı gün içinde hamile olduklarını fark ederler. Daha da şaşırtıcı olanı, bu hamilelikler normal bir hamilelik süreci değildir. Bebekleri çok hızlı bir şekilde büyümekte ve doğurmayı bekleyen kadınlar bir anda bebeklerini dünyaya getirirler. Bu bebekler fiziksel olarak normal bebekler gibi görünmektedirler, ancak tuhaf bir şekilde zeki ve soğukkanlıdırlar.

Kasabanın doktoru Alan Chaffe ve bilim adamı Dr. Susan Verner, bu tuhaf olayları araştırmaya başlarlar. Bebeklerin sahip olduğu olağanüstü yetenekler ve kasabada yaşayan insanların bu bebeklere karşı nasıl bir tepki vereceği merak konusudur. Zamanla, bu tuhaf çocukların kasaba için bir tehdit oluşturduğu ve kasaba halkının bu tehdidi durdurmak için zorlu bir mücadele vereceği anlaşılır.

"Village of the Damned," toplumun dışlanmışlarıyla, bilimle ve doğayla başa çıkmaya çalışan insanlar arasında gerilimli bir hikaye sunar ve insan doğasının karmaşıklığını sorgular.

Filme Yorum Yaz