"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Karanlıkta Tek Başına izle

-

Alone in the Dark

3.2/ 10
1 1

Karanlıkta Tek Başına filminin bilgileri Alone in the Dark

3.2
Karanlıkta Tek Başına 3.2 Türkçe Altyazı 2005 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Robert Lee

Oyuncular

Christian Slater, Tara Reid, Stephen Dorff, Will Sanderson, Ona Grauer, Ho-Sung Pak, Sarah Deakins, Françoise Yip, Daniel Cudmore, Frank C. Turner

Özel dedektif Edward Carnby, genellikle doğaüstü ve açıklanamayan olaylarda uzmanlaşmış, cesur bir maceraperesttir. Dünya çapında birçok gizemi çözen Carnby, eski medeniyetlerin sırlarından doğaüstü varlıkların cinayetlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede deneyim kazanmıştır.

Ancak, geçmişinden gelen ve uzun zamandır unutulmuş sandığı bir detayın yeniden ortaya çıkmasıyla, karşılaştığı en tehlikeli serüvene atılmak zorunda kalır. Bu macerada, Carnby'nin eski sevgilisi ve güzel arkeolog Aline Cedrac ile, genellikle anlaşmazlık yaşadığı hükümet adına çalışan Richard Burke da dahil olur.

Bir araya geldiklerinde, korku dolu ve gizemli bir macera başlar. Carnby ve ekibi, gizemli olayları çözmek ve tehlikeli düşmanları alt etmek için birlikte çalışmak zorundadır. Bu yolculuk, sadece bilinmeyenin derinliklerine inmekle kalmayacak, aynı zamanda karakterlerin kendi iç dünyalarıyla da yüzleşmelerine neden olacaktır.

Filme Yorum Yaz