Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Lütfen Beni Öldürme izle

-

Stranger Than Fiction

7.3/ 10
1 1

Lütfen Beni Öldürme filminin bilgileri Stranger Than Fiction

7.3
Lütfen Beni Öldürme 7.3 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Francine Maisler

Oyuncular

Will Ferrell, Maggie Gyllenhaal, Dustin Hoffman, Emma Thompson, Queen Latifah, Ricky Adams, Denise Hughes, Christian Stolte, Tony Hale, Peggy Roeder

Film, romancı Karen Eiffel'in zorlu bir çalışmanın ardından en iyi kitabını tamamlamak üzere olduğu bir noktada başlar. Ancak, karşılaştığı tek sorun, kitabının ana karakteri Harold Crick'i nasıl öldüreceğidir. Karen, kendi karakterini yazdığı sırada Harold'ın gerçek bir kişi olduğunun farkında değildir ve yazdıklarının onun gerçek hayatını etkilediğini bilmez.

Harold Crick ise bir vergi memuru olarak sıradan bir hayat yaşayan bir adamdır. Ancak bir gün, kendi hayatını duyabildiğini fark eder. Daha sonra, bu sesin bir yazarın kitabını yazarken kullandığı anlatıcı olduğunu öğrenir. Harold, kendi ölümünün yaklaştığını duyduğunda, hayatta kalma mücadelesi verir ve aynı zamanda yazar Karen Eiffel ile tanışma kararı alır.

Karen, Harold'ın gerçek bir kişi olduğunu öğrendiğinde, yazdıklarının gerçek hayatını nasıl etkilediğinin şaşkınlığı içindedir. Bu noktadan sonra, hem yazar hem de karakter, kitabın sonunu değiştirmek ve Harold'ın hayatta kalmasını sağlamak için birlikte çalışmak zorundadır.

Film, gerçek ile kurgunun iç içe geçtiği, duygusal ve düşündürücü bir hikayeyi izleyiciye sunar. Harold'ın kendini bulma ve hayatta kalma mücadelesi, Karen'ın yaratıcı sürecindeki etkileşimiyle birleşerek filmi benzersiz kılar.

Filme Yorum Yaz