Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Cennet Şehir izle

-

Paradise City

3.6/ 10
1 1

Cennet Şehir filminin bilgileri Paradise City

3.6
Cennet Şehir 3.6 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Chuck Russell

Oyuncular

Bruce Willis, John Travolta, Stephen Dorff, Blake Jenner, Noel Gugliemi, Branscombe Richmond, Kate Katzman, Praya Lundberg

"Paradise City" (2022), ünlü yönetmen Chuck Russell'ın (Eraser, Junglee) yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Blake Jenner (Edge of Seventeen, Everybody Wants Some!), Praya Lundberg (Realms, Bangkok Naruemit), John Travolta (In a Valley of Violence, Urban Cowboy), Bruce Willis (Death Wish, Wrong Place), Stephen Dorff (Old Henry, True Detective), ve Branscombe Richmond (Hard to Kill, City of Gold) yer aldığı bir filmdir.

Filmin konusu: Film, babasının intikamını almak için eski ortaklarıyla bir araya gelen bir ödül avcısının oğlu hakkındadır.

Ödül avcısı Ian Swann (Bruce Willis), bir görev sırasında karşılaştığı bir çatışmada Maui'nin bir plajında vurulup öldürülür. Ian'ın oğlu Ryan (Blake Jenner), babasının peşinde olduğu büyük bir kontrat olan ve babasının ölümünden sorumlu olabilecek Billford'u bulmak için eski ortağı Robbie (Stephen Dorff) ile birlikte bir araştırma başlatır. Bu süreçte, Maui'nin "Cennet Şehri"nde kötü emeller peşinde koşan Buck (John Travolta) ve onun güçlerine sızmayı planlarlar.

Filmdeki karakterler genellikle aksiyon/suç filmlerindeki tipik aile dinamiklerine benzer. Ryan, Paradise City'nin daha karmaşık karakterleri arasında kendi yolunu bulmaya çalışan ve babası gibi bir ödül avcısıdır, ancak sadece öldürmeyen güç kullanır. Öte yandan, Savannah (Praya Lundberg) ada üzerinde hukuk ve düzenin sürdürülmesine yardımcı olmaya çalışan ve bazen kanunun arkasına geçen geleneksel bir iyi polis rolünün tipik bir örneğidir.

Buck, adadaki gücünü seviyor ve daha fazlasını istiyor. Maui'nin mali potansiyelini daha da kazmak ve adalara uyuşturucu kaçakçılığı yaparak daha zengin olmak istiyor. Hedefleri, Maui'nin emlakını tekel haline getirmek ve topluluklara uyuşturucu sokmaktır. Kendi etkisini göstermek için Ian ve diğerlerine monologlar söyler ve kendisine karşı çıkan bir kişiyi volkana atarak bunu daha da ileri götürür.

Filmin son kısmı daha çok aksiyon üzerine kurulu olmasına rağmen, genel olarak Russell, hikayeyi ilerleten entrikalar ve süreçler üzerinde daha çok durur. Film, genel olarak Maui'nin güzel manzaralarını ve film setinin yerel seslerini sunar ve böylece filmin keyifli bir izlenme deneyimi olmasını sağlar.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz