"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Başka Bir Külkedisi Masalı izle

-

Another Cinderella Story

6.8/ 10
1 1

Başka Bir Külkedisi Masalı filminin bilgileri Another Cinderella Story

6.8
Başka Bir Külkedisi Masalı 6.8 Dublaj & Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriKomedi FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Tony Lombardo

Oyuncular

Selena Gomez, Drew Seeley, Jane Lynch, Katharine Isabelle, Emily Perkins, Jessica Parker Kennedy, Marcus T. Paulk, Nicole LaPlaca, Alex Zahara, Stuart Cowan

Mary, annesini kaybetmiş ve maddi sıkıntılar içinde olan bir genç kızdır. Zorunlu olarak, sevilmeyen ve kötü bir şarkıcı olan Dominique'in hizmetinde çalışmaktadır. Dominique'in iki kızı da anneleri gibi kötüdür. Joey Parker, ünlü ve çok sevilen bir şarkıcı ve dansçıdır. Mary, Joey'e hayrandır ve onun ders verdiği okula gizlice katılır çünkü parası yoktur.

Joey, Los Angeles'a gelir ve Mary'nin okuduğu okulda dans dersleri vermeye başlar. Bir gece, maskeli bir balo düzenlenir ve Mary ile Joey, birbirleriyle mükemmel bir dans sergilerler. Ancak, Mary'nin, Dominique'in eve dönmesi gereken saat geçmiştir ve onun dönmesi gerekir. Mary, çıkarken mp3 çalarını unutur. Joey, bu gizemli kıza karşı bir ilgi duymaya başlar ve onu bulmaya çalışır. Bu süreçte, Mary ve Joey arasında özel bir bağ oluşmaya başlar ve ikisi arasında beklenmedik bir ilişki gelişir.

Filme Yorum Yaz