Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Özgürlük Yazarları izle

-

Freedom Writers

7.9/ 10
1 1

Özgürlük Yazarları filminin bilgileri Freedom Writers

7.9
Özgürlük Yazarları 7.9 Dublaj & Altyazı 2007 1080p
Film Süresi

123 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Hilary Swank

Oyuncular

Hilary Swank, Scott Glenn, Imelda Staunton, Patrick Dempsey, April Hernandez Castillo, Robert Wisdom, John Benjamin Hickey, Pat Carroll, Hunter Parrish, Kristin Herrera

Farklı geçmişlere ve beklentilere sahip bir sınıf dolusu öğrenciyle karşılaşan, hayattan farklı şeyler isteyen ancak ortak bir noktada buluşamayan yeni öğretmen Erin'in işi, beklentilerinden daha karmaşık ve zorlu bir hal alır. Öğrenciler, sadece yaşları gereği okulda bulunmak zorunda olduklarına inanır ve bu düşünce, Erin'in idealist öğretmenlik anlayışıyla çatışır.

Erin, farklı ırklardan ve toplumsal katmanlardan gelen öğrencilerle bağ kurmaya çalışsa da, bu çaba zamanla büyük tepkilere neden olur. Çünkü öğrenciler, hayatta karşılaştıkları ırksal ve toplumsal zorluklar karşısında öğretmenlerinin saf idealizmini sorgularlar. Ancak zaman içinde Erin, öğrencilerle iletişim kurmayı başarır ve her birinin farklı yaşam hikayesini paylaşarak, kendi hikayelerini yazmaları ve birbirleriyle paylaşmaları konusunda cesaretlendirir.

Bu süreç, sadece bir günlük işlevini aşarak öğrencilerin hayatta tutunmalarını sağlayan bir araca dönüşür. Erin'in öğrencilere yazmayı öğrettiği bu yazılar, her bir öğrencinin kendi potansiyelini keşfetmesine ve başkalarıyla daha derin bir bağ kurmasına yardımcı olur.

Filme Yorum Yaz