Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kal, Gitme izle

-

Non ti muovere

6.9/ 10
1 1

Kal, Gitme filminin bilgileri Non ti muovere

7.0
Kal, Gitme 7.0 Dublaj & Altyazı 2004 1080p
Film Süresi

125 Dakika

Ülke

İtalya

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Sergio Castellitto

Oyuncular

Penélope Cruz, Sergio Castellitto, Claudia Gerini, Natalia Barcelò, Lina Bernardi, Flavio Brunetti, Giorgio Careccia, Pietro Castellitto


Hastanenin sessiz bekleme odasında, doktorunun gözleri, dışarıdan bakıldığında sakin gibi görünse de iç dünyasında fırtınalar kopuyordu. Doktor Timoteo, talihsiz kızı için dua ederken, zihnini kaplayan düşünceler onu uzaklara götürdü. Aniden, on beş yıl öncesine, gençliğinin en çalkantılı dönemlerine götüren bir zaman yolculuğu yaşadı. O zamanlar, genç ve cesur bir cerrah olarak hayat dolu bir adamdı, ancak hayatı, bir kaza sonrası kızı için amansız bir savaş vermek zorunda kaldığında aniden değişmişti.

Timoteo'nun zihninde, gençlik yıllarında yaşadığı şiddetli ve tutkulu bir aşk hikayesi yeniden canlandı. Italia adında bir kadınla yaşadığı bu ilişki, ilk başlarda çalkantılı ve tehlikeliydi. Ancak zamanla, aralarındaki sert kabuklar kırılıp yerini derin bir aşka bıraktı. Tutkunun kollarına bırakan genç Timoteo, hayatının en mutlu dönemlerini yaşamıştı. Ancak şimdi, yıllar sonra, bekleme odasındaki sessizlikte, geçmişle yüzleşme vakti gelmişti.

Timoteo'nun iç dünyasında, gençliğin cesaret dolu anıları ile şimdi yaşadığı gerçeklik arasında bir denge kurmaya çalışması gerekiyordu. Italia ile olan aşkının hatıralarıyla, şimdi kızı için verdiği mücadelenin ağırlığı arasında sıkışıp kalan doktor, duygusal bir çıkmazın içindeydi. Geçmişteki hatalarıyla yüzleşirken, aynı zamanda şimdiki acılarla mücadele etmek zorundaydı. Ancak belki de, bu zorlu süreçte, içindeki güçlü aşk ve sevgi, ona ilham verecek ve aydınlık bir geleceğe doğru yol gösterecekti.

Filme Yorum Yaz