Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Lanetli izle

-

Eight for Silver

6.2/ 10
1 1

Lanetli filminin bilgileri Eight for Silver

6.2
Lanetli 6.2 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriFantastik FilmlerGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Sean Ellis

Oyuncular

Boyd Holbrook, Kelly Reilly, Alistair Petrie, Roxane Duran, Nigel Betts, Stuart Bowman, Simon Kunz, Amelia Crouch

Lanetli  filminin kısaca özeti ise;

"Eight for Silver" filmi, 19. yüzyılda geçen bir korku filmidir. Film, Fransa'nın kırsal kesiminde yaşayan bir yerleşim yeri gizemli ve ürkütücü bir varlığın saldırılarına maruz kalması ile başlar.

Bir dizi korkunç ölümlerin ardından, yerel bir aristokrat olan Seamus Laurent, birliklerin ardındaki sırları yürütürle görevlendirilir. Seamus, köylülerin ve insanların hayatlarını kurtarmak için gizemli varlıklarına sahip olmak zorundadır.

Seamus, geçmişte yaşanan esrarengiz bir olayın bu saldırıların sebebini keşfeder. Kişinin de ailesinin geçmişindeki sırlarla yüzleşmek zorunda kalır. Bu süreçte, Seamus ve ekibinin gizemli varlığının izini sürmek için karanlık ve tehlikeli ormanlara girer.

Ancak, Seamus ve ekibinin arayışlarına devam etmek için sonuçlar doğurur. Çünkü karşılarında sıradan bir yaratık değil, efsanevi bir varlıkla karşı karşıyadırlar. Bu varlık, Laurent aile geçmişiyle ilgili karanlık bir sırrı korumaktadır.

"Eight for Silver", heyecan verici bir korku filmi deneyimi sunan bir yapımdır. Tarihi atmosfer, karanlık ve ürkütücü sahneleri, sürükleyici şiir ve başarılı oyunculuk performanslarıyla izleyicilerinin etkisini altına alır.

Bunun gibi daha birçok filmi filmizlex farkı ile 100P ve 4K olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz