"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Kasımda Aşk Başkadır izle

-

Sweet November

6.9/ 10
1 1

Kasımda Aşk Başkadır filminin bilgileri Sweet November

6.9
Kasımda Aşk Başkadır 6.9 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Naomi Shohan

Oyuncular

Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann, Lauren Graham, Michael Rosenbaum, Frank Langella, Robert Joy, Liam Aiken, Jason Kravits

Film, Nelson Moss ve Sara Deever adındaki iki karakterin etrafında dönüyor. İlk olarak Motorlu Araçlar Bölümü'nde bir araya gelen Nelson ve Sara'nın, başlangıçta dışarıdan bakıldığında birbirleriyle hiçbir ortak yönleri yoktur. Nelson, iş hayatına odaklanmış, kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen bir karakterken, Sara ise erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran, çekici ve etkileyici bir kadındır.

Sara ile tanıştıktan sonra Nelson, hayata bakış açısında değişiklikler yaşamaya başlar. İki karakter, birbirlerinden etkilenirler ve geleneksel ilişkilere pek de benzemeyen, bir aylık deneme süresine dayalı bir birlikteliğe başlarlar. Bu süreçte, ikisi de beklenti, baskı ve bağlılık olmadan birbirlerini daha yakından tanımaya başlarlar. Ancak hesaba katmadıkları şey, birbirlerine aşık olmalarıdır.

"Sweet November", aşkın beklenmedik yollarla gelişebileceğini ve insanların hayatlarında beklenmedik değişiklikler yaratabileceğini anlatan duygusal bir romantik drama filmidir. Film, aşkın ve kişisel dönüşümün gücüne odaklanırken, iki farklı karakterin birbirlerini nasıl tamamladığını ve değiştirdiğini gösteriyor.

Filme Yorum Yaz