"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Hacker izle

-

Blackhat

5.5/ 10
1 1

Hacker filminin bilgileri Blackhat

5.5
Hacker 5.5 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

133 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Stephen E. Rivkin

Oyuncular

Chris Hemsworth, Tang Wei, Leehom Wang, Viola Davis, Holt McCallany, Andy On, Yorick van Wageningen, John Ortiz, Ritchie Coster, Christian Borle

İzinli olarak salıverilmiş bir suçlu olan Nicholas Hathaway'in etrafında dönmektedir. Nicholas, Amerikalı ve Çinli ortaklarıyla birlikte büyük bir siber suç çetesini takip etme görevine atanır. Görevleri, Amerika'dan Hong Kong'a ve dünyanın farklı yerlerine kadar uzanmaktadır.

Nicholas Hathaway, siber suç çetesini durdurma misyonunda Amerikan ve Çinli ekiplerle işbirliği yaparak karmaşık bir mücadele içine girecektir. Bu siber suç çetesi, hem Amerika'da hem de dünya çapında büyük ölçekteki dijital suçları gerçekleştiren bir tehdit oluşturmaktadır. Nicholas ve ekibi, bu suç örgütünü ortaya çıkarmak, durdurmak ve adaleti sağlamak için Amerika'dan Hong Kong'a kadar iz sürerler.

Hikaye, siber suçlar, uluslararası işbirliği ve dijital dünyanın karmaşıklığına odaklanarak gerilim dolu bir atmosfer sunar. Nicholas Hathaway'in suç geçmişi ve izinli salıverilmesi, hikayeye derinlik katarken, suç çetesinin izini sürme süreci heyecan verici bir takip ve çatışma ortamı yaratır. Chris Hemsworth'un canlandırdığı Nicholas Hathaway, bu modern suç dramında izleyicileri bir dijital avın içine çeker.

Filme Yorum Yaz