Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Korku Gecesi 2: Yeni Kan izle

-

Fright Night 2: New Blood

4.9/ 10
1 1

Korku Gecesi 2: Yeni Kan filminin bilgileri Fright Night 2: New Blood

4.9
Korku Gecesi 2: Yeni Kan 4.9 Dublaj & Altyazı 2013 1080p
Film Süresi

155 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Don Adams

Oyuncular

Will Payne, Sean Power, Sacha Parkinson, Chris Waller, Jaime Murray, John-Christian Bateman, Liana Margineanu, Alina Minzu, Adi Hostiuc, Joelle Coutinho

Korku Gecesi 2: Yeni Kan Gerri Dandridge (Jaime Murray) gündüzleri bir profesör gibi normal bir hayat sürdüren ancak geceleri bir vampir olan tehlikeli bir yaratıktır. Bir grup lise öğrencisi, Romanya'da eğitim almak için yurtdışına gittiklerinde Gerri ile karşılaşırlar. Ancak Gerri, gençleri vampirlerle ve kendi korkunç arzularıyla karşı karşıya bırakır.

Charley ve "Evil" Ed, Gerri'nin gençlerin kanını içmesini ve onları ölümcül bir kaderle karşı karşıya getirmesini önlemek için harekete geçmek zorundadır. Bu sırada Charley'nin eski kız arkadaşı Amy de Gerri'nin tuzağına düşmüştür. Gerri'nin planlarını durdurmak ve Amy'yi korkunç bir sona sürüklemekten kurtarmak için "Korku Gecesi" adlı bir vampir avcısı televizyon sunucusu olan Peter Vincent'ten yardım isterler.

Film, gençlerin Gerri'nin vampirlerle dolu karanlık dünyasına karşı verdiği mücadeleyi ve Peter Vincent'ın yardımıyla nasıl vampir avcılarına dönüştüklerini anlatıyor. Bu gerilim dolu ve komik hikaye, vampir temasını eğlenceli bir şekilde işliyor ve izleyicilere korku ve gülme dolu bir deneyim sunuyor.

Filme Yorum Yaz