"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Orijinal cinayet (ler) izle

-

Righteous Kill

6.0/ 10
1 1

Orijinal cinayet (ler) filminin bilgileri Righteous Kill

6.0
Orijinal cinayet (ler) 6.0 Dublaj & Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jon Avnet

Oyuncular

Robert De Niro, Al Pacino, Carla Gugino, 50 Cent, John Leguizamo, Donnie Wahlberg, Brian Dennehy, Trilby Glover

"Righteous Kill" (Orijinal cinayet (ler)), 2008 yılında Jon Avnet tarafından yönetilen ve Russell Gewirtz tarafından yazılan bir Amerikan suç gerilim filmidir. Filmin başrollerinde Robert De Niro ve Al Pacino yer alır ve ikisi de New York Polis Departmanı'nın özel soruşturma biriminde çalışan tecrübeli dedektifler olan Turk (De Niro) ve Rooster (Pacino) karakterlerini canlandırır. Hikaye, adaletten kaçan suçluları hedef alan bir seri katilin ortaya çıkması ve Turk ile Rooster'ın bu cinayetleri çözmek için verdikleri mücadeleyi anlatır.

Soruşturma ilerledikçe, Turk ve Rooster birbirlerine şüpheyle yaklaşır ve her biri diğerinin katil olabileceğine inanır. İkisi de kendi karanlık geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır ve katili avlarken kendi adalet anlayışlarıyla mücadele ederler.

"Righteous Kill" (Orijinal cinayet (ler)), ahlak, adalet ve doğru ile yanlış arasındaki belirsiz çizgiyi keşfetmektedir. Film, De Niro ve Pacino'nun yoğun performanslarına sahiptir ve ikonik iki oyuncunun "Heat" (1995) filminden sonra tekrar bir araya geldiği bir yapımıdır.

Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler almıştır. De Niro ve Pacino'nun performansları övgüyle karşılanırken, filmdeki tahmin edilebilir hikaye ve orijinallik eksikliği eleştirilmiştir. Bununla birlikte, iki efsanevi aktörün bir suç gerilimi içinde bir araya gelmesini seven hayranlar, filmi keyifle izleyebilirler.

Genel olarak, "Haklı Öldürme", gerilim dolu bir seyir deneyimi sunar. İki ünlü oyuncunun performansları ve sert bir dedektif hikayesi bağlamında karmaşık ahlaki konuların keşfiyle desteklenir.

Filme Yorum Yaz