“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Sosis Partisi izle

-

Sausage Party

5.7/ 10
1 1

Sosis Partisi filminin bilgileri Sausage Party

5.7
Sosis Partisi 5.7 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Francine Maisler

Oyuncular

Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll

"Sosis Partisi," 2007 yapımı bir komedi filmidir. Film, yönetmenliğini ve senaristliğini Steve Pink'in yaptığı bir yapım olarak bilinir. İşte "Sosis Partisi" filminin özeti:

Film, üniversite yıllarında yakın arkadaş olan bir grup erkeğin hikayesini anlatır. Başrollerde John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson ve Clark Duke gibi oyuncular bulunmaktadır.

Hikaye, dört arkadaşın hayatlarının pek de iyi gitmediği dönemlerinde, geçmişlerine dönme fırsatı bulmalarıyla başlar. Bir araba yolculuğu sırasında esrarengiz bir olay sonucu 1980'lerin ortasına, üniversite yıllarına geri gönderilirler. Bu dönemdeki genç halleriyle karşılaşan dört arkadaş, geçmişteki hataları düzeltmek ve hayatlarını yoluna koymak için bir şans yakalarlar.

Ancak geçmişte de bazı komik ve çılgın olaylar yaşanır. Arkadaşlar, 1980'lerin partilerine katılırlar, eski sevgilileriyle karşılaşırlar ve gençlik dönemlerinde yaptıkları hataları tekrarlamamak için ellerinden geleni yaparlar.

"Sosis Partisi," zaman yolculuğu temasını komedi ve nostaljiyle harmanlayan eğlenceli bir film olarak bilinir. 1980'lerin müziği, modası ve kültürel referanslarıyla doludur ve izleyicilere nostaljik bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz