Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

All Hallows' Eve izle

-

All Hallows' Eve

5.8/ 10
1 1

All Hallows' Eve filminin bilgileri All Hallows' Eve

5.2
All Hallows' Eve 5.2 Türkçe Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Damien Leone

Oyuncular

Katie Maguire, Catherine A. Callahan, Marie Maser, Kayla Lian, Mike Giannelli, Sydney Freihofer, Cole Mathewson, Michael Chmiel

Bir Halloween gecesinde, çocuk bakıcısı Sarah, Tia ve Timmy adındaki çocukların, çantalarından çıkardıkları işaretsiz bir VHS kasetle şaşkına döner. Çocuklar, kaseti izlemelerine izin vermesi için Sarah'ı ikna ederler. Kasette üç hikaye vardır ve her birinde bir seri katil olan Art the Clown yer alır.

İlk hikaye, tren beklerken Art the Clown tarafından uyuşturulan ve kaçırılan Casey adındaki genç bir kadını konu alır. Casey, Sara ve Kristen adında iki kadınla birlikte bir odada zincirlenmiş halde uyanır. Sara zincirleriyle sürüklenince, Casey ve Kristen zincirlerinin sonuna nereye gittiklerini takip etmeye karar verirler. Zincirlerin sonuna vardıklarında, Casey büyük bir kaya ile zincirleri kırmaya çalışırken, Kristen bir humanoid tarafından baltayla parçalara ayrılır. Casey, zincirlerini baltayla kesen humanoid sayesinde serbest kalır ancak bir anda bir cadı coveninin etrafında bağlanır. Cadılar, bir hamile kadının rahminden bebeği çıkarırken Casey şeytan tarafından tecavüze uğrar.

İkinci hikaye, yeni taşındığı kırsal bir eve Caroline'in yaşadığı olayları anlatır. Gece evin yakınına bir şey düşer ve elektrikler kesilir. Caroline, telefonunun ve arabasının çalışmadığını fark eder ve evde kendisi dışında birinin olduğundan şüphelenir. Birden telefonu çalar, eşi John'un ressam olduğunu öğrenir, ancak bağlantı kopar. Bir anlık boşlukta bir odada bir tablonun altında Art the Clown'un resmini görür.

Üçüncü ve son hikaye, izole bir yolda seyahat eden bir kostüm tasarımcısının yaşadıklarını anlatır. Bir benzin istasyonunda görevli, Art'ı dışarı çıkarır. İstasyonda bir gürültü duyan kostüm tasarımcısı, içeri girer ve Art'ın bir adama baltayla saldırdığını görür. Kaçış sırasında Art, kostüm tasarımcısını aracında cellophane ile boğmaya çalışır. Kostüm tasarımcısı, Art'ın onu arabadan atmaya çalıştığı sırada Art'ı gözünden bıçaklar ve araba çarpışır. Zamanla bilincini kaybeden kostüm tasarımcısı, Art'ın vahşi işkenceleriyle uyanır.

Sarah, kaseti izlemeyi bırakır ve korkmuş bir halde televizyonu kapatır. Ancak ev telefonu çalar ve Sarah, üçüncü hikayedeki kostüm tasarımcısının yardım çağrısını duyar. Televizyon tekrar açılır ve Art, Sarah'a doğru gelir. Sarah, kaseti parçalar. Bir süre sonra Tia ve Timmy'nin çığlıklarını duyar. Çocuklarının odasına giden Sarah, Art the Clown'u kanlar içinde görmesiyle dehşete kapılır. Sarah, odada sadece Tia ve Timmy'nin başlarını gördüğünde şok olur ve duvarda "ART" yazılı kan lekeleri görür.

Filme Yorum Yaz