Biri beni durdursun! Maske

Öldüren oyun izle

-

Long Time Dead

4.7/ 10
1 1

Öldüren oyun filminin bilgileri Long Time Dead

4.7
Öldüren oyun 4.7 Dublaj & Altyazı 2002 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Marcus Adams

Oyuncular

Joe Absolom, Tom Bell, Lara Belmont, Melanie Gutteridge, Lukas Haas, James Hillier, Alec Newman, Mel Raido

"Long Time Dead" (2002), bir grup genç yetişkinin bir ruh çağırma tahtası (Ouija tahtası) kullanarak oynadıkları tehlikeli bir oyunun ardından ölümcül bir varlık tarafından takip edilmeye başlamasını konu alır.

Film, İngiltere'de geçer ve başrolünde Amerikalı aktör Lukas Haas yer alır. Haas'ın canlandırdığı Rob, arkadaşlarıyla birlikte bir parti düzenler. Partinin bir noktasında, gruptakiler bir ruh çağırma tahtası kullanmaya karar verirler. Tahta üzerinde bir dizi tuhaf işaret ve sembol görürler ve sonunda bir ruh çağırmayı başarırlar. Ancak bu ruh, onlara zarar vermeyi amaçlayan kötü niyetli bir varlıktır.

Daha sonra, partiye katılan gençler birer birer ölmeye başlar. Rob ve geride kalan diğerleri, kendilerini takip eden bu kötücül varlıktan kurtulmak için yollar ararlar. Bu süreçte, varlığın kim olduğunu ve neden onları hedef aldığını anlamaya çalışırlar.

Rob ve arkadaşları, varlığın onları takip etmeye devam ettiği ve hayatta kalanların sayısı azaldıkça, gerçeği ortaya çıkarmak için daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalırlar. Gerçeği öğrendiklerinde, hayatta kalmak için son bir çaba sarf etmeleri gerekecektir.

"Long Time Dead", korku ve gerilim türlerini birleştiren, atmosferik bir film. Kendi kaderlerini belirleyebilmek için birlikte çalışmaları gereken bir grup insanın hikayesi üzerine odaklanırken, aynı zamanda doğaüstü bir varlığın tehdidi altındaki korku ve gerilimi de işler.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz