İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Hayatımın Yolculuğu izle

-

A Walk in the Woods

6.1/ 10
1 1

Hayatımın Yolculuğu filminin bilgileri A Walk in the Woods

6.1
Hayatımın Yolculuğu 6.1 Dublaj & Altyazı 2015 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John Bailey

Oyuncular

Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson, Nick Offerman, Kristen Schaal, Chrystee Pharris, Sandra Ellis Lafferty, Hayley Lovitt, Derek Krantz, Andrew Vogel

Bu film, Bill Bryson'ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır ve gerçek bir hikayeyi temel almaktadır.

Ünlü gezi yazarı Bill Bryson, uzun yıllar Britanya'da geçirdikten sonra Amerika'ya döner ve New Hampshire'da eşi Catherine ile sakin bir hayat sürmeye başlar. Ancak, Bryson'un içindeki seyahat ruhu yeniden canlanır ve ünlü Appalachian Yürüyüş Patikası'nı yürümeye karar verir. Eşi Catherine, onun yalnız gitmesine izin vermez ve bu yolculuğa katılmasını ister.

Ancak, Bryson'un eski arkadaşı Stephen Katz, bu yolculuğa katılmak isteyince, planlar değişir. Katz, Bryson'un tam zıddı olan biridir ve ikisinin "macera" anlayışı oldukça farklıdır. Bu farklılıklar, yolculuğu tuhaf ve zaman zaman komik bir hal almasına neden olur.

Film, doğa ve dostluk temasını işlerken, aynı zamanda yaşlılığın getirdiği deneyimlerin ve hayatın anlamının peşindeki bir yolculuğu da anlatır. Bryson ve Katz'ın zorlu patikada karşılaştıkları engelleri aşarken, birbirlerini daha iyi anlama ve değer verme fırsatı bulurlar.

Filme Yorum Yaz