“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kafatası avcıları izle

-

The Scalphunters

6.7/ 10
1 1

Kafatası avcıları filminin bilgileri The Scalphunters

6.7
Kafatası avcıları 6.7 Türkçe Dublaj 1968 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriNostalji FilmleriWestern Filmleri Yönetmen

Sydney Pollack

Oyuncular

Burt Lancaster, Shelley Winters, Telly Savalas, Ossie Davis, Dabney Coleman, Paul Picerni, Dan Vadis, Armando Silvestre

Film, Amerikan Batı'sında geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Joe Bass adında bir avcı, kürkleri için bizonları avlamaktadır. Bir gün, bir grup Kızılderili tarafından saldırıya uğrar ve tutsak düşer. Ancak Kızılderililerin onu esir tutarken bizon kürklerini çalan bir grup haydutla karşılaşması, Joe'nun özgürlüğünü geri kazanma şansını ortaya çıkarır.

Joe, haydutlarla anlaşma yaparak bizon kürklerini geri almayı planlar. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve kürkleri alırken haydutlar, bir grup Kızılderili tarafından saldırıya uğrar. Bu sırada Joe, bir köle taciri olan Henry Moon ile karşılaşır. Moon, Kızılderililere satılmak üzere olan güzel bir siyah kadın olan Josephine'i yanında taşımaktadır.

Joe, kendi özgürlüğünü geri kazanmak ve bizon kürklerini ele geçirmek için Moon ile anlaşma yapar. Ancak planları beklenmedik olaylarla karmaşık hale gelir ve bir dizi komik ve tehlikeli macera başlar. Joe, Moon ve Josephine, Kızılderililer, haydutlar ve diğer tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Filme Yorum Yaz