Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Mafya Annesi izle

-

Mafia Mamma

5.3/ 10
1 1

Mafya Annesi filminin bilgileri Mafia Mamma

6.2
Mafya Annesi 6.2 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Toni Collette

Oyuncular

Toni Collette, Monica Bellucci, Sophia Nomvete, Alessandro Bressanello, Eduardo Scarpetta, Tommy Rodger, Giulio Maria Corso, Francesco Mastroianni, Alfonso Perugini, Giuseppe Zeno

"Mafia Mamma, Catherine Hardwicke tarafından yönetilen ve Michael J. Feldman ve Debbie Jhoon tarafından yazılan, Amanda Sthers'ın özgün bir hikayesine dayanan bir 2023 Amerikan aksiyon komedi filmidir. Toni Collette, dedesinin bir mafya Donu olduğunu keşfettiği için İtalya'ya giden bir Amerikalı kadını canlandırıyor. Monica Bellucci ve Sophia Nomvete de filmde yer alıyor.

Ön yapım çalışmaları 2021 yılında başladı ve çekimler Mayıs 2022'de Roma'da gerçekleştirildi. Film 14 Nisan 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girdi ve dünya çapında 6 milyon dolar hasılat elde etti.

Hikaye Kristen, kozmetik şirketi için yazar ve satış uzmanı olan bir kadındır ve orta yaş kriziyle boğuşmaktadır: tek oğlu üniversiteye gitmiştir, kocasını evlerinin bodrumunda genç bir kadınla seks yaparken yakalar ve şirketteki patronları ona aşağılayıcı bir şekilde davranır. Calabria'da Bianca adında bir avukat tarafından arandığını öğrenir ve sadece yaşayan akrabası olan dedesinin öldüğünü ve cenazesine katılması gerektiğini ve vasiyetin okunmasında bulunması gerektiğini öğrenir.

Kristen'ın arkadaşı Jenny, cenazeye katılmanın ona yeni bir başlangıç ​​fırsatı vereceğine ikna eder. Calabria'ya indiğinde Kristen bir yerli olan Lorenzo ve teyzesi Esmeralda ile karşılaşır. Kristen, Lorenzo'ya ilgi duyar ve ona telefon numarasını verir, ancak daha sonra Bianca'nın yardımcıları Dante ve Aldo tarafından alınmadan önce alınır. Cenaze sorunsuz bir şekilde ilerlerken silahlı adamlar bir pusu düzenler ve tabut kurşunlarla yok edilir. Aldo ve Dante, Bianca'nın talimatları doğrultusunda Kristen'ı güvenli bir şekilde götürür.

Okuma sırasında Bianca, aslında Sicilya Mafyası'nın güçlü bir kolu olan Balbano ailesinin consigliere olduğunu ortaya çıkarır; Kristen dedesinin ailenin patronu olduğunu ve Amerikalı bir kadınla bir çocuğu olmasını onaylamamasına rağmen, geleneklere saygı duymak ve Kristen'ı onun yerine geçirmek istediğini öğrenir. Histerik bir şekilde Kristen ayrılmak istediğini söyler, ancak Bianca onu sakinleştirir ve rolü üstlenmesi için ikna eder.

Kristen'ın patronlarının ona karşı takındığı tavır, Kristen'ın kozmetik şirketi için yaptığı Zoom konferansının ortasında Don Mammone tarafından gönderilen bir tetikçi tarafından bölünür; Kristen onu topuklu ayakkabısıyla öldürmeyi başarır, ancak şirketin onu kovmaya karar verdiğini öğrenir.

Umutsuz bir Kristen, Lorenzo'nun evine gider ve birlikte uyurlar. Ertesi gün Don Mammone ile buluşur, o da kendisine karşı daha fazla intikam eylemi yapmamayı ve aileleri arasındaki barışı yeniden tesis etmeyi kabul eder. Kristen sonunda durumunu kabul eder ve aileye daha aktif olarak dahil olmaya başlar, aynı zamanda Lorenzo ile daha fazla vakit geçirir. İlişkileri, birden fazlası birbirlerine bağlı olamamaları nedeniyle sınanır.

Kristen, kendisine yardım etmesi için Calabria'ya ansızın gelen kocasını reddeder ve onu gönderir. Ayrıca oğluna Lorenzo hakkında yalan söyler, ona sadece bir arkadaş olduğunu iddia eder ve onun gerçekten onu sevip sevmediğini sorgulamasına neden olur.

Filme Yorum Yaz