Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Ustura izle

-

Machete

6.3/ 10
1 1

Ustura filminin bilgileri Machete

6.3
Ustura 6.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Robert Rodriguez

Oyuncular

Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Cheech Marin, Lindsay Lohan, Electra Avellan, Elise Avellan, Tom Savini

"Danny Trejo'nun eli palalı karakteri Machete, çete üyeleri tarafından ihanete uğramış bir eski federal ajan olarak karşımıza çıkıyor. Çetenin lideri tarafından hain ilan edilen Machete, intikam ateşiyle yanmaktadır ve bu intikamı 'vahşi' bir görsellikle gerçekleştirmeye kararlıdır.

Meksikalı Machete, Texas'ta sıradan bir işçi olarak yaşamını sürdürerek gizlenirken, bir politikacı tarafından kiralanır. Ancak Machete, kendini politikacının çirkin oyunlarının içinde bulur. Başlangıçta sadece bir araç olarak kullanılan Machete, işe alındığı görevin gerçek amacının ne olduğunu anladığında, kendi kurallarına göre oynamaya başlar.

Bu aksiyon dolu film, Machete'nin adaleti sağlama ve ihanet edenlere karşı dik durma mücadelesini anlatırken, vahşi dövüş sahneleri ve çarpıcı görsellerle dolu. Machete'nin hikayesi, politika, ihanet ve adalet temalarını işlerken, Danny Trejo'nun ikonik performansı, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunar."

Filme Yorum Yaz