İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Nisan 1 izle

-

April Fool's Day

6.0/ 10
1 1

Nisan 1 filminin bilgileri April Fool's Day

6.0
Nisan 1 6.0 Türkçe Altyazı 1986 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Danilo Bach

Oyuncular

Amy Steel, Ken Olandt, Deborah Foreman, Deborah Goodrich, Clayton Rohner, Thomas F. Wilson, Jay Baker, Leah Pinsent, Griffin O'Neal, Tom Heaton

Muffy, yakın arkadaşlarını ailesinin ıssız bir adasına davet ederken, bu tatilin sıradan bir hafta sonu olmadığını gizler. Özellikle 1 Nisan'ı bir şaka günü olarak planlar. Ancak, bu şaka oyunu hızla korkunç bir yaşam mücadelesine dönüşür.

Çocuklar adaya vardığında, başlangıçta eğlenceli ve huzurlu bir tatil beklerler. Ancak biri konuk listesini incelediğinde, Muffy'nin aslında onları bu adaya getirme nedeninin çok daha karanlık bir amaç taşıdığını keşfeder. 1 Nisan, masum bir şaka günü değil, korkunç bir hayatta kalma mücadelesi gününe dönüşmüştür.

Saatler ilerledikçe, çocuklar adada hayatta kalmaya çalışırken birbirlerine karşı güvensizlikler artar. Kimin dost kimin düşman olduğunu belirlemek zorlaşırken, grup içinde gerilim ve paranoya tırmanır. Ada, gece çöktüğünde ise işler daha da karanlık bir hal alır.

Filme Yorum Yaz