Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Özgürlük Savaşçısı 3 izle

-

In the Name of the King III

3.5/ 10
1 1

Özgürlük Savaşçısı 3 filminin bilgileri In the Name of the King III

3.5
Özgürlük Savaşçısı 3 3.5 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Uwe Boll

Oyuncular

Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva, Daria Simeonova, Petra Gocheva, Marina Dakova, Bashar Rahal, Nikolai Sotirov, Marian Valev, Tsvotoluyb Itlev, Fahradin Fahradinov

"In the Name of the King III," aynı zamanda "Özgürlük Savaşçısı 3" olarak da bilinir, 2014 yapımı bir Kanada-Almanya ortak yapımı aksiyon ve fantastik filmidir. Uwe Boll tarafından yönetilen ve başrollerinde Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva ve Bashar Rahal gibi oyuncular bulunmaktadır.

Hikaye, orta çağda geçer ve başkarakterimiz Hazar (Dominic Purcell) olarak bilinen bir savaşçıdır. Hazar, kendisini kurtarmak için amansız bir mücadele içindedir ve hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Bir zamanlar savaşçı olan Hazar, özgürlüğüne kavuşmak ve sevdiklerini kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sırasında fantastik yaratıklar, düşmanlar ve tehlikelerle karşı karşıya gelir.

"Özgürlük Savaşçısı 3," aksiyon, macera ve fantastik öğeleri bir araya getiren bir filmdir. Ancak film, eleştirmenler tarafından olumsuz eleştirilere tabi tutulmuş ve "In the Name of the King" serisinin önceki filmlerine kıyasla daha düşük bir bütçeyle çekilmiştir. İzleyicilere keyifli bir aksiyon deneyimi sunma amacı taşısa da, serinin önceki filmlerinin başarısını yakalayamamıştır.

Bu film, serinin hayranları için ilgi çekici olabilir, ancak genel olarak aksiyon ve fantastik türlerini seven izleyiciler arasında pek popülerlik kazanmamıştır.

Filme Yorum Yaz