Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Karanlık izle

-

The Darkness

4.8/ 10
1 1

Karanlık filminin bilgileri The Darkness

4.5
Karanlık 4.5 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Greg McLean

Oyuncular

Kevin Bacon, Radha Mitchell, David Mazouz, Lucy Fry, Matt Walsh, Jennifer Morrison, Parker Mack, Paul Reiser

"The Darkness" (Türkçe adı: "Karanlık"), 2016 yapımı bir korku ve doğaüstü gerilim filmidir. Film, Greg McLean tarafından yönetilmiş ve başrollerinde Kevin Bacon, Radha Mitchell, David Mazouz ve Lucy Fry gibi oyuncular yer almıştır.

Hikaye, ailesiyle birlikte kısa bir tatil için Grand Canyon'a giden bir adam olan Peter Taylor (Kevin Bacon) etrafındaki garip olaylarla karşı karşıya kaldığında başlar. Tatil sonrasında eve döndüklerinde, oğulları Michael (David Mazouz) gizemli bir taşla döner. Ancak bu taş evlerine karanlık varlıkların gelmesine neden olur. Aile, kötü niyetli doğaüstü varlıklarla savaşmak zorunda kalırken, geçmişlerindeki sırlar da yavaşça gün yüzüne çıkar.

"The Darkness," ailenin üzerindeki doğaüstü tehdidi ve geçmişlerindeki sırları keşfetme çabalarını anlatan bir korku filmidir. Film, geleneksel korku öğelerini kullanarak izleyiciyi gerilim dolu bir hikayeye sürükler. Karakterler arasındaki dinamikler ve evlerinde yaşanan doğaüstü olaylar, filmin ana odak noktalarıdır. Korku türünü sevenler için "The Darkness," izlemeye değer olabilir.

Filme Yorum Yaz