Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Aşk Kasabaya Gelince izle

-

The Town That Came A-Courtin'

4.3/ 10
1 1

Aşk Kasabaya Gelince filminin bilgileri The Town That Came A-Courtin'

5.6
Aşk Kasabaya Gelince 5.6 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

David Winning

Oyuncular

Lauren Holly, Cameron Bancroft, Iris Quinn, Cameron Grierson, Toby Hargrave, Lucie Guest, Kendra Anderson, Daniel Boileau

Aşk Kasabaya Gelince 2014 yapımı romantik komedi filmidir. Film, Ronda Rich'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Başrollerde Lauren Holly, Cameron Bancroft, ve Valerie Harper gibi oyuncular bulunmaktadır.

Hikaye, küçük bir kasaba olan Bliss'in sakinlerini ve hayatlarını merkezine alır. Kasaba, bir kitap yazarı olan Abby Houston (Lauren Holly) tarafından yazılan popüler bir romanın konusunun geçtiği yerdir. Abby, romanındaki karakterlerin gerçek hayatta karşılıklarını aramak için Bliss'e gelir.

Kasaba sakinleri, Abby'nin kitabının etkisi altına girdikçe romantik ilişkiler ve komik olaylar gelişir. Abby, kasabanın postacısı olan Ben Douglas (Cameron Bancroft) ile tanışır ve aralarında özel bir bağ gelişir. Ancak Abby'nin bir süre sonra gerçek hayatla yazdığı hikaye arasındaki farkları dengelemesi gerekecektir.

Aşk Kasabaya Gelince küçük kasabanın sıcak atmosferini ve kasaba sakinlerinin eğlenceli kişiliklerini işleyen romantik bir komedi filmidir. Kasaba halkının Abby'nin hayatına nasıl etki ettiğini ve Abby'nin kendi roman kahramanı olma yolculuğunu ele alır. Aynı zamanda, aşkın ve dostluğun gücünü vurgular.

Film, aile dostu bir yapım olarak kabul edilir ve romantik komedi severler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz