"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Kuzey Yıldızı'nın Yumruğu izle

-

Fist of the North Star

4.2/ 10
1 1

Kuzey Yıldızı'nın Yumruğu filminin bilgileri Fist of the North Star

3.9
Kuzey Yıldızı'nın Yumruğu 3.9 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerGerilim Filmleri Yönetmen

Tony Randel

Oyuncular

Gary Daniels, Malcolm McDowell, Costas Mandylor, Downtown Julie Brown, Dante Basco, Nalona Herron, Melvin Van Peebles, Clint Howard

Kuzey Yıldızı'nın Yumruğu 1995 yapımı bir Amerikan-Japon aksiyon filmidir. Film, aynı adı taşıyan popüler manga ve anime serisine dayanmaktadır.

Hikaye, post-apokaliptik bir dünyada geçer. Ana karakterimiz, Kenshiro (Gary Daniels), kendi yolunu bulurken, adaletsizliğe ve şiddete karşı savaşır. Kenshiro, Hokuto Shinken adlı ölümcül bir dövüş sanatı stilini kullanarak düşmanlarına karşı mücadele eder. Aynı zamanda, geçmişiyle ilgili gizemleri çözmeye çalışır ve kayıp sevgilisi Julia'yı bulma umudu taşır.

Film, aksiyon sahneleri ve dövüş sekanslarıyla dikkat çeker ve orijinal manga ve anime serisinin hayranları için tanıdık karakterleri ve olayları içerir. Ancak eleştirmenler ve bazı izleyiciler, filmin orijinal kaynağına tam olarak sadık olmadığını ve özgün hikayeden bazı sapmalar olduğunu belirtmişlerdir.

Kuzey Yıldızı'nın Yumruğu post-apokaliptik bir dünyada geçen dövüş sahneleri ve karizmatik ana karakteriyle aksiyon severlere hitap edebilir. Ancak orijinal seriyi takip edenler, filmin kaynak materyale tam anlamıyla bağlı olmadığını göz önünde bulundurmalıdır.

Filme Yorum Yaz