Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Müthiş Yemek izle

-

Naked Lunch

6.9/ 10
1 1

Müthiş Yemek filminin bilgileri Naked Lunch

7.0
Müthiş Yemek 7.0 Türkçe Dublaj 1991 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

David Cronenberg

Oyuncular

Peter Weller, Judy Davis, Ian Holm, Julian Sands, Roy Scheider, Monique Mercure, Nicholas Campbell, Michael Zelniker, Robert A. Silverman, Joseph Scoren

Böcek ilaçlamacısı olan David, hayatının monotonluğundan sıkılmış bir şekildedir. Aslında içinde bir yazar ruhu taşımaktadır, ancak yaşam şartları ve sorumlulukları onu yazma hayallerinden uzak tutmaktadır. David'in hayatı, eşi Linda'nın evdeki ilaçlarla bağımlılık yaşadığını keşfetmesiyle kökünden değişir.

Linda'nın bu tuhaf alışkanlığına kapılmasıyla David de bu fantastik uyuşturucu yolculuğuna dâhil olur. Bu sıradışı deneyim, Dr. Morgan'ın sunduğu ilginç bir maddeyle zirve yapar. Şimdi David, konuşabilen dev böceklerin ve ona eşinin en yakın dostlarıyla ilişki yaşadığını söyleyen tuhaf daktiloların dünyasında bulur kendini. Talihsiz bir olayla eşini kazara yaralar. Gerçeklikle hayal arasındaki çizginin bulanıklaştığı bu dünyada, David kendini, bağımlılık, özgürlük ve gerçeklerle sınanmış bulur. Bu tuhaf gerçeküstü hikaye, seyircisine unutulmaz bir sinema deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz