"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

At, Avrat, Silah izle

-

Guns, Girls and Gambling

5.5/ 10
1 1

At, Avrat, Silah filminin bilgileri Guns, Girls and Gambling

5.5
At, Avrat, Silah 5.5 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Michael Winnick

Oyuncular

Christian Slater, Powers Boothe, Dane Cook, Jeff Fahey, Chris Kattan, Helena Mattsson, Gary Oldman, Megan Park

At, Avrat, Silah izle, At, Avrat, Silah film izle , At, Avrat, Silah türkçe dublaj izle, At, Avrat, Silah full hd izle , At, Avrat, Silah tek parça film izle ;

John Smith talihsiz bir dönem geçirmektedir. Kız arkadaşı onu bir doktor için terk etmiştir. Bir kumarhanede cüzdanını çalan bir fahişeyle karşılaşır. Elvis taklidi yarışmasını kaybeder ve sonrasında diğer dört taklitçiyle poker oyununda da kaybeder: Eşcinsel Elvis, Küçük Boy Elvis, Asyalı Elvis ve yarışmayı kazanan Elvis Elvis.

John daha sonra, casino güvenliği tarafından, bir Apache Rezervasyonu kumarhanesinden "Şef" adlı sahibi olan kumarhaneden paha biçilmez bir antik Apache maskesini çaldığı şüphesiyle gözaltına alınır. Tanıklar, bir Elvis taklitçisi görüldüğünü söyledikleri için, bekçiler John'un bunu çalmadığını anlarlar ve Şef ona maskenin yerini bulması karşılığında 1.000.000 dolar teklif eder.

Bir suikastçı olan "Sarı Saçlı", kurbanlarını öldürmeden önce Edgar Allan Poe'dan alıntı yapar. Eşcinsel Elvis'le karşılaşır ve onu öldürür, ancak maskenin bulunmaz.

John, Elvis Elvis'in adresini öğrenir ve oraya gittiğinde komşusu Cindy ile tanışır. Maske orada değildir, ancak ikisi diğer bir suikastçı olan "Kovboy" ve yardımcısı Mo tarafından saldırıya uğrarlar. Kaçarken, John şerifi aramayı önerir, ancak Cindy iki şerifin de yozlaşmış olduğunu ve birinin Şef için, diğerinin ise "Çiftlik Sahibi" için çalıştığını açıklar. İkisi "Çiftlik Sahibi" ile karşılaşır, maskenin sahibi olan kişidir. Bir geri dönüş sahnesi, 30 yıl önce Çiftlik Sahibi'nin maskesi olduğunu fakat o ve ailesinin Apacheler tarafından öldürüldüğünü gösterir. Çiftlik Sahibi John'a 1.000.000 dolar ödül teklif eder.

John ve Cindy Asyalı Elvis'i ziyaret ederler, maskenin ona verilmesini ister. Diğer bir suikastçı olan "Hintli", Asyalı Elvis'i öldürür. Kaçarlar ve Elvis Elvis'in evine dönerler, ancak Küçük Boy Elvis ile karşılaşırlar ve o da maskenin verilmesini ister. Onları vurmadan önce Sarı Saçlı ortaya çıkar ve Küçük Boy Elvis'i öldürür. John ve Cindy kaçar, ancak Şerifler onu üç Elvis cinayeti için yakalar. John ve Cindy'yi çölde alırlar, Elvis Elvis'in bir otobüs beklediğini düşündüğünü anlarlar.

Elvis Elvis otobüsteki tek yolcudur, şoför inmiştir, Sarı Saçlı biner ve onu vurur. Ölürken ona bir şeyler fısıldar ve o da maskenin olduğu çantayı alır. Sarı Saçlı otobüs şoförünü bulur ve hem Çiftlik Sahibi'ni hem de Şef'i bilgilendirdiğini doğruladıktan sonra onu öldürür.

John, Cindy ve Şerifler daha sonra gelir. Sarı Saçlı, parayı ve John'u 12. İstasyon'a getirme talimatı bırakmıştır – ailenin öldürüldüğü yeri, izole çöl istasyonunu. Ayrılırken, Kovboy ve Mo ortaya çıkar. Kovboy Şerifleri öldürür, ancak Hintli çıkar ve Kovboy ve Mo'yu öldürür. Şef gelir ve grup 1.000.000 dolarlık çantayla 12. İstasyon'a gider.

Oraya vardıklarında, Çiftlik Sahibi de gelir, 1.000.000 dolarlık çantasıyla. Cindy, Çiftlik Sahibi'nin kızı olduğunu ve John'un maskenin yerini bulması halinde onu takip ettiğini açıklar. Sarı Saçlı ortaya çıktığında, Hintli saldırır, ancak onu öldürür. Diğerlerine paraları ve John'u getirmeleri gerektiğini söyler.

John istasyona girerken Sarı Saçlı ile kucaklaşırlar. Geri dönüş sahnesinde 30 yıl önce ailesi ölen John'du. Evi temizleyen bir Hopi hizmetçisi vardı ve onu istasyonun zemin tahtalarının altına gizlemişti, Apacheler'e onun öldüğünü söylemişti. Sarı Saçlı, aslında John'un eski kız arkadaşıdır ve John'un ailesinin intikamını almasına yardım etmek için orada kalmıştır.

John ve Sarı Saçlı, Çiftlik Sahibi'ne ve Şef'e neden bunu yaptıklarını anlatır. Ayrıca Elvis Elvis'in ölüm anında maskenin satamayacağını fark ettiğinde yok ettiğini söyler. İntikam alacak olan herkese geri döneceğini söyler ve John'un cüzdanını çalan fahişe olan doktor olduğunu ortaya çıkarır.

John, çantası ve maskesi ile oradan ayrılır. Maskenin aslında yok edilmediği ortaya çıkar. Maskenin sahibi olan Hopi koruyucusuna geri verir ve babasının başladığı işi tamamlar – maskenin sahibi olan kabilesine geri vermek.

Filme Yorum Yaz