Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Hayaletin İntikamı izle

-

Pay the Ghost

5.4/ 10
1 1

Hayaletin İntikamı filminin bilgileri Pay the Ghost

5.2
Hayaletin İntikamı 5.2 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Uli Edel

Oyuncular

Nicolas Cage, Sarah Wayne Callies, Veronica Ferres, Lyriq Bent, Lauren Beatty, Kalie Hunter, Jack Fulton, Stephen McHattie

"Pay the Ghost," 2015 yapımı bir korku-gerilim filmidir. İşte filmin geniş özeti:

Film, Nicolas Cage'in canlandırdığı bir öğretim üyesi olan Mike Lawford'un hikayesini anlatıyor. Mike, bir öğretmen ve iyi bir baba olarak ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak her şey, New York Şehri'nde kutlanan Halloween gecesinde değişir. Mike ve oğlu Charlie, sokakta bir cadı kostümü giyen bir kadınla karşılaşırlar ve Charlie, kadının yanından aniden kaybolur.

Mike, oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır ve bu trajik olayın üzerine gitmeye başlar. Arayışı, gizemli ve doğaüstü olaylara yol açar. Mike, oğlunun kayboluşunu araştırırken cadı mitolojisi ve ruh çağırma ile ilgili eski gizemleri keşfeder. Charlie'yi bulmak için kendisini doğaüstü güçlere karşı savaş verirken bulur. Kızının da yardımıyla, Mike ve ailesi, kaybolan çocukların perili bir dünyada hapis kaldığını keşfeder.

Film, aile bağları, doğaüstü korkular ve ebeveynlik temalarını işlerken, gerilim ve korku unsurlarını da içerir. Mike Lawford'un oğlunu bulma mücadelesini konu almaktadır iyi seyirler dileriz.. 

Filme Yorum Yaz