Biri beni durdursun! Maske

Taciz izle

-

Disclosure

6.1/ 10
1 1

Taciz filminin bilgileri Disclosure

6.1
Taciz 6.1 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Barry Levinson

Oyuncular

Michael Douglas, Demi Moore, Donald Sutherland, Caroline Goodall, Roma Maffia, Dylan Baker, Rosemary Forsyth, Dennis Miller

Taciz filminin kısaca özeti ise;

1995 yapımı "Taciz" filmi, bir bilgisayar şirketinde çalışan bir adamın, eski sevgilisinin işyerindeki yöneticisi olmasıyla başlayan bir cinsel taciz davasını anlatır.

Filmde, Michael Douglas'un canlandırdığı Tom Sanders adlı karakter, kendisine terfi verilmesi yerine, üst pozisyonda çalışan eski sevgilisi Meredith Johnson'un (Demi Moore) terfi etmesine şahit olur. Bir iş toplantısında Meredith tarafından cinsel tacize uğrayan Tom, bu durumu rapor etmeye karar verir ancak Meredith, Tom'u taciz etmekle suçlayarak onu aleyhine çevirir.

Tom, kariyeri ve itibarı için mücadele ederken, aynı zamanda Meredith'un gerçek amacını öğrenmeye çalışır. Film, cinsel taciz, iktidar mücadelesi ve cinsiyet rolleri gibi konulara odaklanırken, aynı zamanda teknolojinin gücünü ve etkisini de ele alır.

Taciz, heyecan dolu sahneleri ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken, tartışmalı bir konuyu cesurca ele alan bir filmdir.

Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz