Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Meryem izle

-

Meryem

7.0/ 10
1 1

Meryem filminin bilgileri Meryem

7.0
Meryem 7.0 Yerli Film 2013 1080p
KategoriDram Filmleri Yönetmen

Atalay Taşdiken

Oyuncular

Zeynep Çamci, İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Zerrin Sümer, Mustafa Uzunyılmaz, İpek Bilgin, Mehmet Usta, Gafur Uzuner, Celil Özuak, Serhat Özcan

Anadolu'nun nefes kesen doğasına sahip küçük bir kasabada yaşayan Meryem, güzelliğiyle nam salmış bir genç kadındır. Kasaba halkı arasında dillere destan olan bu güzellik, nihayetinde İstanbul'da yaşayan Mustafa isminde bir gençle evlenmesine sebep olur. Meryem, Mustafa'nın ailesiyle birlikte yaşamaya başlar ve onlara hizmet ederken, kocası şehre dönmüş ve onu yalnız bırakmıştır. Babasının eski dostu olan kayınpederi ile yaşadığı bu yalnız evde, Meryem umutsuzluğa sürüklenir, fakat annesinin tavsiyeleriyle sabırlı olmayı öğrenir.

Bu sırada, askerden dönen Murat, Meryem'e olan aşkını hiçbir zaman unutamamış genç bir adamdır. Köye dönüşüyle birlikte, artık evli olan Meryem için beklenmedik bir tehdit oluşturur. Meryem'in durumunu fark eden kayınpederi, onu İstanbul'a, Mustafa'nın yanına göndermeye karar verir. Aile, Meryem'in şehre gönderilmesi için hazırlıklara başlar, ancak herkesi şaşırtacak bir dizi olay gelişir.

Yönetmen Atalay Taşdiken'in bu hikayeyi perdeye taşıdığı filmde, Meryem karakterini canlandıran Zeynep Çamcı, Mustafa rolünde İsmail Hacıoğlu ve kayınpederi oynayan Mustafa Uzunyılmaz başarılı performanslarıyla hikayeye hayat veriyorlar. Bu, Anadolu'nun kadim dokusunu, aile bağlarını ve yasak aşkları konu edinen duygusal ve sürükleyici bir dramdır.

Filme Yorum Yaz