“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kızıl ejder izle

-

Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou

6.3/ 10
1 1

Kızıl ejder filminin bilgileri Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou

6.3
Kızıl ejder 6.3 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Jing Wong

Oyuncular

Jet Li, Chingmy Yau, Deannie Ip, Miao Xie, Sung-Young Chen, Chunhua Ji, Damian Lau, Lung-Wei Wang

Kızıl ejder filminin kısaca özeti ise;

"Kızıl Ejder", 2002 yılında gösterime giren bir ABD yapımı psikolojik gerilim filmidir. Thomas Harris'in aynı adını taşıyan filmi romanından uyarlanmıştır.

Film, FBI ajanı Will Graham'ın, üstün zekalı bir seri katil olan Hannibal Lecter'ın izini sürmesini konu alır. Graham, emekliye ayrıldı ancak arkadaşı ve eski patronu Jack Crawford, onu vaka için geri çağırır.

Graham, Lecter'ın zihnindeki ipuçlarını takip ederek, yeni bir seri katil olan Francis Dolarhyde'ın peşine düşer. Dolarhyde, "Kırmızı Ejder" adlı bir resim serisine takıntılı hale gelir ve kendi kendine "Kırmızı Ejder" adını verir. Lecter ise, Graham'ın peşindeki katilin zihnine girerek, zayıf noktalarını keşfetmeye çalışır.

Film, kurgu dolu sahneleri ve karakterler arasındaki psikolojik savaşlarıyla dikkat çekiyor. Anthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal Lecter karakteri, filmdeki performansıyla birçok ödül kazandı.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz