Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak izle

-

Mike and Dave Need Wedding Dates

6.1/ 10
1 1

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak filminin bilgileri Mike and Dave Need Wedding Dates

6.0
Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak 6.0 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Jake Szymanski

Oyuncular

Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root, Stephanie Faracy, Sugar Lyn Beard, Sam Richardson

Mike ve Dave, iki sevimli ama sorumsuz erkek kardeştir. Kardeşler, kuzenlerinin büyük ve şatafatlı bir düğününe davet edilirler. Ancak aileleri, geçmişteki davranışlarından dolayı, bu özel günü mahvetmelerinden korkmaktadır. Bu nedenle, onlardan düğüne uygun, ciddi kızlarla gelmelerini ister.

Mike ve Dave, bu isteği ciddiye alır ve düşündükleri en hızlı çözüm yoluyla harekete geçerler: İnternet üzerinden bir video reklamı yaparlar. Videoda, onlara eşlik edecek iki kız arkadaş aradıklarını belirtirler. Beklediklerinden daha komik ve çılgın bir video hazırlarlar, bu video sadece birkaç saat içinde viral hale gelir.

Birçok kadın bu fırsatı değerlendirmek ister ve çılgınca teklifler gelmeye başlar. Ancak bu tekliflerin çoğu, Mike ve Dave'in beklediği 'uygun' ve 'ciddi' kızlar değildir. Tam da umutlarını kaybetmeye başladıklarında, Alice ve Tatiana adında iki kız kardeşle tanışırlar. Bu kızlar, ilk bakışta mükemmel eşlikçiler gibi görünmektedir; ancak gerçekte, onlar da en az Mike ve Dave kadar çılgındır!

Filme Yorum Yaz