"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Karanlık Yakında izle

-

And Soon the Darkness

5.2/ 10
1 1

Karanlık Yakında filminin bilgileri And Soon the Darkness

5.2
Karanlık Yakında 5.2 Dublaj & Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

Argentina

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Gabriel Beristain

Oyuncular

Amber Heard, Odette Annable, Karl Urban, Adriana Barraza, César Vianco, Michel Noher, Luis Sabatini, Jorge Booth, Gia Mantegna, Daniel Figuereido

Elli ve Stephanie, Arjantin'in muhteşem manzaralarını keşfetmek ve yeni maceralara atılmak için bir seyahate çıkarlar. Küçük bir kasabaya gelirler ve bu güzel kasabanın gizemli bir sırrı olduğunu fark etmezler. İlk akşamlarında kasabada eğlenceli bir gece düzenlerler, ancak ertesi gün Stephanie ve Ellie arasında bir tartışma çıkar.

Tartışma sonucunda Ellie, kasabada kaybolur ve günün sonlarına doğru hala geri dönmemiştir. Karanlık bastığında, Stephanie endişelenmeye başlar ve Ellie'yi bulmak için kasabada araştırma yapmaya başlar. Ancak kasaba gecenin karanlığına bürünmüş ve korkunç bir sır taşıdığı ortaya çıkmıştır.

Stephanie, kasabanın karanlık sırrını çözmeye çalışırken, dehşet verici olaylarla karşı karşıya kalır. Kasabanın geçmişi ve yerel efsaneler, Ellie'nin kaybolmasının ardındaki gizemi çözmek için anahtardır. Ancak Stephanie için zaman daralmaktadır ve kasabanın korkunç sırrını çözmek zorundadır.

"Korku Geceyi Getirir," kasabanın karanlık ve ürkütücü atmosferinde geçen bir gerilim filmidir. Stephanie'nin kaybolan arkadaşını bulma çabası, korku ve gerilim dolu anlarla doludur.

Filme Yorum Yaz