Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı izle

-

Ouija: Origin of Evil

6.1/ 10
1 1

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı filminin bilgileri Ouija: Origin of Evil

6.1
Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı 6.1 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Michael Bay

Oyuncular

Elizabeth Reaser, Lulu Wilson, Annalise Basso, Henry Thomas, Parker Mack, Doug Jones, Sam Anderson, Kate Siegel, Alexis G. Zall, Halle Charlton

1967 yılında Los Angeles'ta geçen film, bekar bir anne ve iki kızının yaşadığı korkunç olayları konu alır. Ailenin maddi geçimini sağlamak için evlerinde düzenledikleri sahte ruh çağırma seansları, beklenmedik bir şekilde karanlık bir dönüş alır. Bir seans sırasında, bilmeden eski çağlardan gelen kötücül bir ruhu çağırırlar.

Bu kötü ruhun gelmesiyle, ailenin sakin yaşamı dehşet verici olaylarla altüst olur. Anne ve kızları, kendilerini ve evlerini saran bu karanlık varlıkla mücadele etmek zorunda kalırlar. Film, bu doğaüstü varlıkla verdikleri mücadelenin yanı sıra, aile içi dinamikleri ve karşılıklı ilişkileri de ele alarak, sadece bir korku filminden öte, derin karakter gelişimlerine ve aile bağlarına odaklanır.

Bu korku hikayesi, hem gerilim dolu anlar sunar hem de izleyiciyi 1960'ların ruh çağırma seansları gibi mistik ve esrarlı pratiklerinin içine çeker. Ailenin başına gelen doğaüstü olaylar devam edecektir..

Filme Yorum Yaz