Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Uno para morir izle

-

Uno para morir

5.4/ 10
1 1

Uno para morir filminin bilgileri Uno para morir

5.4
Uno para morir 5.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Manolo Cardona

Oyuncular

Manolo Cardona, Maribel Verdú, Carla Adell, Dagoberto Gama, Juan Carlos Remolina, Fernando Becerril, Adriana Paz, Tiago Correa

"Death€™s Roulette" (Uno Para Morir), bir grup yabancının kaçırıldığını ve bilinmeyen bir nedenle bilinmeyen bir kişi tarafından bilinmeyen ama gösterişli bir konuma getirildiğini keşfettiğinde, tanıdık bir notla açılıyor.

Bu durumda, 2091, Who Killed Sarah? gibi yapımlardan tanıdığımız Manolo Cardona'nın canlandırdığı bir polis olan Simon, Get the Gringo, Once Upon a Time in Mexico'dan tanıdığımız Dagoberto Gama'nın canlandırdığı bir cerrah olan Armando, Spectre, The ABCs of Death'dan tanıdığımız Adriana Paz'ın canlandırdığı bir hostes olan Teresa ve Ravenous, The Mask of Zorro'dan tanıdığımız Fernando Becerril'in canlandırdığı emekli bir adam olan Jose vardır.

Tek belirgin bağlantıya sahip olanlar, zengin iş adamı Esteban (Juan Carlos Remolina, The Chosen, Prime Time), eşi Marta (Maribel Verdú, Stories Not to Be Told, Pan€™s Labyrinth) ve insan hakları avukatı olan kızları Lupe (Carla Adell, Journey to the Center of the Earth, The Inhabitant) adında bir ailenin üç üyesidir.

filmizlex iyi seyirler diler. .

Filme Yorum Yaz