"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Baraka izle

-

The Shack

7.5/ 10
1 1

Baraka filminin bilgileri The Shack

7.5
Baraka 7.5 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

132 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

William Steinkamp

Oyuncular

Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw, Aviv Alush, Sumire Matsubara, Radha Mitchell, Graham Greene, Gage Munroe, Megan Charpentier, Lane Edwards

Film, William P. Young'un 2007'de yazılan çok satan romanından esinlenilerek beyaz perdeye uyarlandı. Kızı Missy bir cinayete kurban gittikten sonra depresyona giren babası Mack Phillips (Sam Worthington), kızının ölü olarak bulunduğu kulübeye gitmesini söyleyen gizemli bir mektup alır. Şüphelerine rağmen oraya gitmeye karar veren Mack, kulübede üç yabancı ile karşılaşacaktır: İsa, Kutsal Ruh Sarayu ve Tanrı!

Bu etkileyici film, bir baba olan Mack'in trajik kaybıyla başa çıkma sürecini ve içsel bir yolculuğunu konu alıyor. Gizemli ziyaretçiler, Mack'e hayatın anlamını, sevgiyi ve bağışlamayı yeniden keşfetmesinde rehberlik eder. Film, dini ve duygusal temaları bir araya getirerek izleyicilere düşündürücü bir deneyim sunmayı amaçlar. Mack'in içsel dönüşümü, sevdiklerinin kaybıyla başa çıkma süreci ve mistik unsurlar, filmi duygu dolu ve düşündürücü kılan unsurlardır.

Filme Yorum Yaz